Dec-Art. Складний кейс шторного оформлення будинку

ПОРТЬЄРНІ, ШТОРНІ ТКАНИНИ

Dec-Art. Складний кейс шторного оформлення будинку

 

Підібрати штори в будинок – здається, що може бути простішим. Це ж просто тканина. Та ні. П’ятиметрова висота, складні форми вікон, робота наосліп – це ще далеко не всі труднощі, з якими стикаються декоратори при шторному оформленні інтер’єру.

Та жодні труднощі не страшні професіоналам. Хочемо поділитись з вами крутою історією про шторне оформлення заміського будинку від наших добрих друзів та партнерів – компанії Dec-Art.

Чому важливі деталі? Як зекономити, не втративши якість? Яна Бекетова, власниця Dec-Art, дає відповіді на ці та інші запитання у своїй розповіді нижче:

«Молода сім'я із дітьми звернулась до нас по рекомендації із завданням – оформити вікна у їхньому будинку. Самі вони живуть у квартирі в Києві, а зараз якраз реалізували мрію про власний будинок за містом. Саме там планують проводити більшу частину часу. Поспілкувавшись із власниками, ми зрозуміли, що вони відкриті, інтелігентні люди, які цінують сімейні традиції та дорожать один одним. Ми легко спрацювались.

Та був один нюанс – ми працювали наосліп. На момент підбору текстилю, в будинку не було нічого. Ні завершеного ремонту, ні меблів – були просто голі стіни.

Єдиним джерелом інформації, від якої ми відштовхуватись, були описи майбутнього інтер’єру від власників. На базі цього дійшли висновку, що текстильне оформлення буде у стилі неокласики.

Ще однією складністю об'єкта стали надзвичайно високі вікна. Кожне вікно було висотою понад 5 метрів і мало доволі складну форму.

Та ми знайшли рішення. Полегшений оксамит SPRING благородного сірого кольору ідеально підійшов для втілення обраної концепції, а його вигідна ширина 280 см істотно заощадила кошти.

Перед нами було ще одне завдання – створити господарям можливість засувати і розсувати штори. Зрозумівши, що при такій висоті вікон, без додаткового технічного обладнання, це зробити майже нереально – було прийняте рішення доповнити штори підхватами.  

Тепер власники одним рухом руки можуть сповнити кімнату світлом або ж навпаки заховати простір напівтемряву. І що найголовніше – щоразу вони матимуть змогу торкатись до ніжної, прохолодної текстури цієї вишуканої матерії, змінюючи геометрію приміщення. А зважаючи на те, що оксамит SPRING чудово драпірується, підхвати стали, наче вишенька на торті. Вони додали об’єму і забрали акцент із великої висоти.

Результат перевершив всі очікування. Нагадую, що ми працювали «наосліп». Спасибі компанії Interior Fabrics за якісний текстиль, відмінний сервіс та підтримку на всіх етапах роботи: від виїзду на об'єкт – до здачі».

І ми вдячні вам за довіру. Такі історії змушують нас працювати ще краще, адже розуміємо, що на своєму місці та робимо правильні речі.

«Наша співпраця по цьому проекту була повністю в задоволення. Втім, як і завжди. – ділиться емоціями Оксана Гушанська, менеджер Interior Fabrics. – Компанія Dec-Art – це, без перебільшень, професіонали своєї справи, для яких не має завдань, які не можна було б вирішити. Відповідальність, креативність та надійність – це все про Dec-Art. Рада, що наша дружба триває вже не один рік».

Нам завжди приємно чути і розказувати про цікаві кейси наших партнерів. Це безцінний досвід, яким обов’язково треба ділитись.

Бажаємо усім вдалих і крутих проектів. Хай ваша робота буде в кайф. А якщо до повного щастя бракуватиме трохи (або не трохи) текстилю – ви знаєте до кого звернутись ;)

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.