Джозеф Марі Жаккар пишався б такими тканинами

ТЕКСТИЛЬ У ІНТЕР'ЄРІ

Джозеф Марі Жаккар пишався б такими тканинами

 

Жакардові тканини мають одне з найміцніших плетень та можуть комбінувати сотні кольорових та різнофактурних ниток. Такий текстиль є складним, тому й викликає настільки велике захоплення.

Колекція тканин Interior Fabrics може похизуватись сотнями зразків стильних, якісних та оригінальних жакардових тканин. А ось і добірка з них.  

RIGA JAPAN – ця смугаста тканина красується у сотнях ресторанів України. Саме вона користується найбільшою популярністю для об’єктів HoReCa. Зносостійка, вогнетривка, гідрофобна, суперлегко чиститься та головне яскрава та стильна – RIGA JAPAN найкращий друг м’яких меблів. 

CAMPO DEI FIORI – тканина, яка розцвіла заворожуючими квітками. Ціле поле делікатних ромашок готове прорости на ваших меблях. Така оббивка додасть простору весняного настрою й сповнить його теплом та затишком.

MIDORI – оббивка, яка не може не зацікавити. Її нетривіальне жакардове плетення, сміливі поєднання ниток й неабияка фактурність мимоволі приковують до себе погляд. Якщо дивитись на MIDORI здалека, може скластись враження, що це не оббивка, а полотно художника.

SALSA – шторна тканина, від 3D патерну якої неможливо відірвати погляд. Ромби розчиняються у лінії, кольори набувають нових значень – на цій тканині вправлялись маги. Вона модифікується на очах, лише варто змінити кут зору.

HORACIO – це не просто ефектна оббивка у геометричний візерунок, це справжній текстильний тетріс. Різнорозмірні квадрати та прямокутники хаотично розсипались по тканині. Акуратне жакардове плетення, контрастні кольори та безумовна ефектність – HORACIO вражає своєю естетикою.

VILLA BORGHESE – ця оббивка створена перфекціоністом для перфекціоністів. Її правильна решітка промовляє аристократизмом. Від цієї тканини віє розкішшю та помпезністю. Повірте, м’які меблі одягнуті у такий імператорський одяг приголомшать своєю пишністю.

OCTAGON – тканина, яка дарує радість. Лиш поглянувши на її досконалу колірну гаму, вмить піднімається настрій, з’являється бажання тішитись життю та наповнювати його яскравими барвами. Така оббивка зарядить інтер’єр енергією та драйвом, свіжістю та неординарністю.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.