Є тканини, які не горять! І ви повірили?

НОВИНИ

Є тканини, які не горять! І ви повірили?

Зазвичай за сніданком обговорюють останні новини та складають плани на день. 16 вересня за бізнес-сніданком у клубі Hoteliero говорили про пожежі та інші надзвичайні випадки. А також про те, як зробити все можливе, аби їх уникнути та максимально захистити своїх гостей.

Насамперед говорили про те, що з вогнем варто бути обережніше. Більшість тих людей, які думають, що знають, як поводитися з вогнем, насправді, не мають ніякого уявлення про те, як поводитися у разі виникнення пожежі. Тому проводили детальний інструктаж про правила поведінки в палаючій будівлі, обговорювали основні причини виникнення пожежі в готелях та ресторанах, а також про пожежні сертифікати та інноваційні технічні засоби, які можуть підвищити рівень безпеки готелів та ресторанів у декілька разів. Розвіювали міфи та спростовували факти.

Досить поширеною та популярною є легенда, яку розвіяв засновник Interior Fabrics Сергій Костенко, – легенда про негорючі тканини:

«Горить усе, навіть танки. Я буду чесним з вами, і не буду приховувати, що горять абсолютно всі тканини – навіть ті, що з протипожежними просоченнями. Але є тканини, які займаються значно повільніше за інші, тканини, які не палають вогнем, а повільно плавляться. Я не буду розповідати казки про текстиль, який не горить. Але я покажу вам тканини, які максимально уповільнять виникнення пожежі, як, наприклад, Trevira. А про те, як вчасно встигнути та ліквідувати полум`я, краще за мене розкажуть спеціалісти, що сьогодні також виступають тут».

Дотримуйтеся техніки безпеки, будьте уважні та обережні. Затишок та естетика – надзвичайно важливі в готельно-ресторанній справі. Але безпека гостей – понад усе.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.