Естетичне сприйняття тканини. Як вибрати красиву тканину і не пошкодувати про це

ТЕКСТИЛЬ У ІНТЕР'ЄРІ

Естетичне сприйняття тканини. Як вибрати красиву тканину і не пошкодувати про це

Оформлюючи інтер'єр, підбираючи нові меблі, шпалери і штори, можна загубитися в тій кількості та різноманітті продукції, яку пропонує сучасний ринок. Зазвичай хочеться взяти все і відразу, і побільше! Але рано чи пізно доводиться вирішувати і зупинятися на чомусь одному. Виявляється, все не так просто, як здається. Тим більше в тому випадку, коли ви не знаєте точно, чого хочете.

Є три кити, на які варто спиратися, роблячи вибір: ціна, якість і естетика! Але знайти ідеальне співвідношення серед цих трьох складових вдається небагатьом. Крім того, погляд все одно тягнеться до прекрасного, і нерідко естетичні уподобання перемагають всі інші вимоги.

І щоб краса, дійсно, врятувала світ, а не навпаки, ми розповімо вам, як не обдурити своє естетичне сприйняття і в той самий час не зрадити його! Ми розповімо вам, як вибрати якісну і по-справжньому гарну тканину. Адже саме тканина – найчутливіша та найяскравіша деталь будь-якого інтер'єру. Вона просто зобов'язана виглядати пристойно! А також відповідати вимогам якості та практичності!

І перше, що зазвичай приваблює погляд, – це КОЛІР! Яскравий, насичений, сліпучий або ж, навпаки, ніжний, світлий, приглушений тощо... На сайті, завдяки фільтрам, є можливість роздивлятися тканини за кольорами, ви можете обрати тільки червоні чи жовті, зелені чи сині тканини тощо. Підбираючи колір, думайте про асоціації, які виникають у вас, дивлячись на матеріал, думайте про інші предмети та різні кольори, яким доведеться контактувати між собою в одному інтер'єрі продовж тривалого часу. Теплі кольори, а також чорний, поглинають сонячні промені, білий і холодні кольори - навпаки, відображають їх, і тому нагріваються набагато довше. Подумайте про атмосферу, яку повинна створювати та тканина, яку ви шукаєте, – атмосферу прохолоди або ж тепла?

Що стосується кольору, Interior Fabrics пропонує дещо нестандартне рішення – відразу два кольори в одній, здавалося б, однотонній тканині. Такі тканини називаються біколорами (BiColor). У них переплітаються нитки різних кольорів, іноді протилежних за колірною гамою, наприклад, синього і червоного, оранжевого і блакитного. Залежно від того, яке освітлення в приміщенні, – предмет змінює свій колір, кольори переливаються. Спочатку здається, що це обман зору. Але ні, все по-справжньому. Вдале рішення для тих, хто не терпить одноманітності і прагне змін! Це вдале рішення, яке стане родзинкою вашого інтер'єру. На Interior Fabrics біколори (BiColor) представлені колекціями оббивних тканин Panarea і Positano.

Ще один важливий момент, який варто врахувати, коли ви обираєте тканину! Холодні кольори приховують текстуру матеріалу! Адже саме з текстурою тканини вам доведеться стикатися щодня! А туше (враження від доторку до тканини пучками пальців) – один з вирішальних факторів комфорту. Доторкніться до тканини, помацайте її як слід, не бійтеся! Прислухайтеся до своїх відчуттів! І не менш важливий фактор – подивіться на виворіт, не соромтеся вивернути тканину і вивчити її, добряче розгледіти. Якісна тканина повинна мати щільну плетену фактуру, одношарову або двошарову, зовсім не проклеєну невідомо чим з вивороту. І всі тканини Interior Fabrics створені ткацьким способом, за допомогою переплетення ниток, таким чином, щоб тканина «дихала», пропускала повітря, і не втрачала своєї міцності.

Ще одне випробування, яке вам доведеться пройти, заради свого ж добра! – Перевірити ЗАПАХ тканини – понюхати її. Якщо у матеріалу є неприємний, відштовхуючий, очевидний хімічний запах – не купуйте цей матеріал. Швидше за все він містить формальдегіди, небезпечні для здоров'я речовини. До прикладу, абсолютно всі тканини Interior Fabrics не містять формальдегідів та інших речовин, небезпечних для людини і навколишнього середовища! Ви можете вибрати будь-яку тканину в інтернет шоу-румі і не боятися за здоров'я своїх близьких – і дорослих, і дітей!

І пам'ятайте, що краса – це не тільки зовнішня оболонка, це також і те, що всередині. Тому по-справжньому якісний продукт не може бути негарним. А от неякісний може копіювати кращих конкурентів зовнішньо, але це всього-на-всього оболонка, а те, що всередині не змінити. Запам'ятайте це, і ви вже ніколи не помилитеся у виборі.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.