Interior Fabrics. Виставки. Казка…

НОВИНИ

Interior Fabrics. Виставки. Казка…

 

Виставка – один з найпрекрасніших способів показати себе, подивитись на інших та, що найголовніше, знайти нових друзів та партнерів.

«Вперше наша компанія брала участь у виставці ще у 2011 році під брендом Italvelluti. Це було дуже відповідально, тому до підбору дизайнера я підійшов серйозно, – розповідає генеральний директор Interior Fabrics, Сергій Костенко

Для мене важливі емоції, які людина в мені викликає. Настася Амаї підкупила своєю неординарністю та мрійливістю. Ми були з нею на одній хвилі, тому й довірив підготовку до виставки саме їй – і не прогадав. Так почалась наша дружба.

В 2012 Настасі було доручено не просто створення нового стенду для наступної виставки – її головною задачею було створення нового бренду компанії – бренду Interior Fabrics».

«Це був незабутній досвід, – ділиться спогадами Настася Амаї. Переді мною стояло важливе завдання – створити логотип, бренд-бук та гасло для нового бренду компанії. 

Асортимент тканин включав незліченну кількість крутих фактур та патернів. З одного боку, це слугувало неосяжним простором для натхнення, але з іншого боку – це ускладнювало процес пошуку «спільного знаменника».

На створення лого для Interior Fabrics мене надихнуло орігамі. Воно уособлює творчий підхід компанії – коли з простого елементу створюють щось складне і незвичне, завдяки уяві.

Пташка-орігамі – це свідоцтво, що компанія працює з дизайнерами. Саме в їхніх руках прості тканини трансформуються у віконний декор, оздобу для стін та перегородок, тканинами огортають меблі та інші предмети інтер’єру».  

«Ця концепція мені зразу припала до душі, – розповідає Сергій Костенко. – Я відчув, що це наше: нове, те, яке випереджує час, те, яке буде на роки! Тому сміливо можу сказати, що Настася Амаї – є справжньою Мамою бренду Interior Fabrics.

У 2019, коли вирішили брати участь у виставці Design Living Tendency, ми не стали порушувати традицій – наш казковий світ текстилю Interior Fabrics теж створювала Настася».

Друзі, запрошуємо усіх до нас у гості на Design Living Tendency. Обіцяємо – буде казково.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.