Ірина Ванєвська: «Якір в житті не потрібен - потрібна динаміка!»

НОВИНИ

Ірина Ванєвська: «Якір в житті не потрібен - потрібна динаміка!»

Ми щиро віримо, що наш продукт особливий. Тому і люди, з якими ми працюємо теж особливі. Вони люблять свою роботу, життя, поважають чужу думку, випромінюють позитив і дуже багато посміхаються. Все це якраз підходить до Ірини Ванєвської, менеджеру продажів Zlatamebelз Кривого Рогу. Вона виграла від нашої компанії поїздку до Львова на Старий новий рік. Саме там ми й познайомилися ближче.

Ірина тонко відчуває красу і вміє всім серцем захоплюватися тим, що відбувається. Ми поговорили про роботу, труднощі та її поїздку.

- Розкажіть трохи про себе? Як ви живете?

Я народилася в Кривому Розі. Але так як тато геолог, ми переїхали в Жовті Води коли мені було 6 років. Потім всією сім'єю переїхали назад до Кривого рогу, коли вже було 20. Так і живу по сьогоднішній день.

Є у мене чудова дочка Анастасія. Їй 12 років, навчається в 6 класі. Вона дуже цікава дитина, любить ролики, з 4 років на них. Ми з Настею дуже любимо тваринок. Наша маленька з нею сім'я! Починалося все з кошеня! А потім пішли в хід рибки, папужка і морська свинка. Загалом, весь цей склад так і прижився у нас. Чесно кажучи, чудово, коли повертаєшся додому, чи то з роботи або магазину, чи з далекої поїздки, а вони тебе всі чекають і радіють твоєму приходу.

- Ірино, як ви потрапили в меблевий бізнес?

У меблевому бізнесі зовсім недавно, з 1 квітня 2016 року. Спочатку було страшно, все нове. До цього працювала в банку, а це зовсім інша галузь. Але нічого - я впоралася. Я дуже люблю свою роботу, і відчуваю, що це моє!

- Дивлячись на вас, Ірина, витончену лялечку, складно уявити, що ви займаєтеся кросфітом. Що найбільше подобається в цих заняттях?

Займаюся Кроссфітом вже другий рік. Це жорстке функціональне тренування високої інтенсивності з використанням різних комплексів вправ. З його допомогою розвивається витривалість, одночасно опрацьовуються різні групи м'язів, активно тренується серце. По-своєму це як зона релаксу. Коли ти приходиш в зал і починаєш тренуватися, то ти відключаєшся від цієї буденності, виробляється сила і витривалість. Але так само отримуєш відмінний результат свого тіла! Зал - те місце, де піднімаєш тяжкості, а стає легше.

- Фізично ви сильні, ми вже це зрозуміли. Як ви ставитеся до змін у житті? Адже це вже психологічний настрой...

Будь-які зміни, без винятку, відкривають нові можливості, вони змушують переосмислити своє життя, зрозуміти які перспективи у нас є, втілити свої мрії. Якір в житті не потрібен - потрібна динаміка! Безумовно, такі цінності як сім'я, кохана людина, діти, повинні мати постійне значення для нас. Але це в ідеалі. Якщо вже так сталося, що все змінилося, якщо прийшли зміни і ти не зміг нічого з цим вдіяти, значить так має бути. Треба просто усвідомити важливість їх у своєму житті. Жити потрібно з таким психологічним настроєм, з готовністю до будь-яких змін. Це насправді, спрощує його настільки, що взагалі не переживаєш з приводу чого-небудь, контролюєш в своєму житті те, що можеш контролювати, а що проходить в стороні від тебе, тебе це зовсім не турбує.

- Можете пригадати свої досягнення?

Досягнення в житті? Навіть не знаю що сказати. Вони з самого початку прирівнюються до мети! Ти собі ставиш мету, ти йдеш до неї, попри все! Досягнення у кожного різні.

- Поділіться смішною історією з вашого життя?

О, смішні історії, їх вистачає! Ось одна, "Чому я не люблю велосипед" називається. У дитинстві я завжди любила дружити з хлопцями, і одному хлопчикові з двору батьки купили велосипед. На вулицю я вийшла красива, в спідниці-кльош. Вирішила і я прокататися, бачу як хлопчик заскакує на бордюри, ну думаю "спробую". У підсумку, лечу на пристойній швидкості прямо в цей бордюр, колесо вдаряється в нього, вилітаю з цього велосипеда, а слідом і ровер накрив мене. Було і смішно, і боляче! Але головне весело. А потрібно було всього трохи кермо смикнути вгору.

- Ви виграли поїздку до Львова від Italvelluti і вже повернулися. Ну як все пройшло?

 Поїздка до Львова перевернула моє життя повністю! По-перше, це казкове місто, можна сказати чарівне, в ньому панує особлива атмосфера. Так як мені випала можливість потрапити на Старий новий рік, то це дійсно була казка! Незабутні два дні екскурсій по історичних місцях з цікавим гідом Олександром Тростяніциним. Це знайомство з новими людьми. Це пізнання чогось незвіданого. Я просто закохалася в це місто!

Хочу знову приїхати і побувати ще в тих місцях, де не встигла!

Що мені запам'яталося? Запам'яталося все, але можу виділити Домініканський собор. Своїм зовнішнім виглядом він ніби заворожує. А Будинок вчених просто не передати словами. Вишукана елегантність інтер'єрів, ці каміни в кожній кімнаті, їх виконання, врізна дерев'яні сходи в галереї вестибюля. Ти себе відчуваєш, немов на тобі пишна сукня і проходить бал!

І ще, так як я люблю котиків, сподобалося CatCafe, де є кішки різних порід і ти можеш їх тіскати, а вони не проти. Одним словом або двома ... «Львів мене підкорив!»

Бліц-питання:

Улюблений фільм: «Москва сльозам не вірить», він життєвий. З нових мені подобається «Маліфісента» добрий фільм, скільки його раз не переглядала - все одно очі стають мокрими. Але як завжди все закінчується «happy end».

Улюблений герой фільму: Маліфісента

Хобі: Люблю готувати, активний відпочинок, спорт.

Улюблений напій: Це кава, міцна і бодряща. Сік - грейпфрутовий. А ще шампанське))

Улюблена їжа: Краще рибу, ну а на потім м'ясо (стейки).

Краща колекція Italvelluti: Персемпра!

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.