iSaloni 2018 – конгломерація майстерності, дизайну та новаторства

НОВИНИ

iSaloni 2018 – конгломерація майстерності, дизайну та новаторства

 

Вже понад пів століття в Мілані проводиться захід, який щороку збирає сотні дизайнерів та виробників меблів з цілого світу. iSaloni – одна з наймасштабніших та найпопулярніших виставок у сфері інтер’єрного та меблевого дизайну.

«Цьогоріч виставку відвідали понад 300 000 осіб із 165 країн світу»

iSaloni – це місце зустрічі молодих талантів із досвідченими професіоналами, виробників і замовників, ідейних натхненників і тих, хто прагне творити красу. Це місце, де випробовують на міць нові ідеї та народжуються нові тренди.

Виставка iSaloni стала культовою подією, яку мріє відвідати кожен дизайнер. А для тих, хто цього року, на жаль, не зміг особисто потрапити в Мілан, ми підготувати короткий огляд незабутнього дійства.

«Понад 2000 експозицій було розміщено на території у 200 000 м.кв.»

Освітлення, декор, аксесуари, фурнітура , меблі – важко перерахувати все багатство представлених експонатів. Як і минулого року, експозиції вражали різноманітністю і барвами.

Яскравою родзинкою виставки стала колекція меблів, яку компанія Gufram розробила спеціально для iSaloni. Ера диско стала головним натхненням і це неабияк прослідковується у кожному виробі.

Центральним об’єктом став сюрреалістичний золотий диван, який своїм блиском і незвичними формами вразив всіх відвідувачів.

Богемність, яскравість, футуристичність, оригінальність – бракує слів аби описати захоплення цим витвором меблевого мистецтва.

Якщо ви не насмілитесь оселити цього золотого красеня в себе вдома, на допомогу прийдуть наступні дивани у стилі диско.

Синя шотландська клітина, яка огортає округлі форми цього дивану, так нагадує нашу улюблену CELTIC PLAID. Меблі у настільки незвичному дизайні не лише викличуть захоплюючий інтерес, вони ще й доволі практичні і стануть зручним куточком для вечірніх посиденьок амбіційних і креативних людей.

Ще одним прикладом вибухового поєднання нетривіальних форм та розкішного текстилю став наступний диско-ексонат. Плавні лінії, дзеркальні вставки, м’якість і яскраво виражена індивідуальність – цей диван просто створений аби вражати. Наш чудовий велюр SERENATA 18 став би ідеальним компаньйоном для цього предмету інтер’єра.

Наступний диван є зразком меблів в яких хочеться розчинитись. Його творці сказали «ні» квадратності, традиційним чітким формам, звичайності та ординарності. Тим самим їм вдалось змайструвати справжню хмаринку. Шалена м’якість цього дивану відчувається поглядом. Легкий перламутровий перелив, манірний блиск і чотири велетенських подушки, які скріпили між собою – цей диван руйнує всі шаблони меблевого виробництва.

Спекотне літо не за горами, тому від меблів інтер’єрних перейдемо до огляду меблів садових.

Відомий бренд GANDIABLASCO презентував споживачеві свіжу та лаконічну серію меблів для лаундж зон – TIMELESS, що у перекладі означає – позачасові. Й справді, дивлячись на дизайн дивану та крісла, розумієш, що з моди вони ніколи не виходили і не вийдуть.

Прямі лінії, стримана елегантність, практичність і виваженість – це просто безпрограшна комбінація для садових меблів.

Не можемо стримати свого захоплення і від витвору іспанського дизайнера Santiago Sevillano та його молодого бренду MUSOLA. На виставці він презентував розкішну колекцію вуличних меблів NANSA.

Занижені сидіння, відсутність будь-якого декору, пастельність – колекція створена аби закохати в себе.

Здавалося б що може бути простіше, але ці меблі випромінюють божевільну енергетику, яка так і манить до себе.

Куди ж без класичної розкоші. Колекція меблів GLAMOUR від Formitalia Luxury Group є яскравим представником саме цієї категорії, хоч і не є традиційно бароковою. Меблі GLAMOUR швидше орієнтовані на поціновувачів сучасної класики.

Особливої уваги вартує дизайнерська інтерпретація знаметиного дивану Chesterfield, яка підкорила публіку своїми витонченими лініями і скромним об’ємом. А в чому ж секрет? Усе просто – змінений масштаб капітонів. Ось і все, але завдяки цій модифікації на світ народився новий шедевр меблевого мистецтва.

Сподіваємось вам було цікаво на хвилинку зануритись у світ iSaloni та бажаємо, аби наступного року кожен особисто відвідає iSaloni 2019 і відчув на собі все багатство й багатогранність сучасного дизайну.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.