Як безкоштовно замовити каталоги меблевих і шторних тканин на сайті Interior Fabrics?

НОВИНИ

Як безкоштовно замовити каталоги меблевих і шторних тканин на сайті Interior Fabrics?

Якщо Ви оформляєте приміщення, виготовляєте або реставруєте меблі, шиєте на замовлення штори, фіранки, покривала, скатертини, то Ви звикли працювати з каталогами тканин для штор і меблів. Компанія Interior Fabrics для Вашої зручності і вигоди пропонує три варіанти замовлення каталогів, два з яких - абсолютно безкоштовні!

У нашому шоу-румі представлені кілька варіантів каталогів тканин. Якщо спростити, то є два види каталогів - альбом або розкладка. Всі тканини Італвеллюті представлені у спеціальних папках.

Всі виробники в каталогах намагаються подати візуалізацію використання тканини в інтер'єрі, плюс всю потрібну інформацію про тканину - склад, ширина, показники тесту Мартиндейла для меблевих тканин або світлостійкість для шторних, розміри рапорту... У каталогах представлені всі колірні варіанти тканин, в деяких - аж до 200 тонів! Часто в одному каталозі представлені як однотонні тканини, які можуть виступати в якості компаньйонів, так і тканини з геометричними, рослинними або абстрактними паттернами, підібрані за кольором до однотонних.

У цій статті ми розповімо про варіанти замовлення каталогів тканин, які пропонує сайт interior-fabrics.com.ua. Відразу відзначимо, що замовити каталоги можуть тільки зареєстровані користувачі-партнери.

Ми пропонуємо на Ваш вибір три варіанти:

- викуп;

- відповідальне зберігання;

- тимчасове користування.

Про переваги і ризики кожного із способів Вам розповість Ваш менеджер. Заявку на каталог Ви можете відправити прямо з сайту - зі сторінки вподобаної тканини. До речі, якщо у Вас є питання, надсилайте їх зі свого кабінету на сайті, заповнивши відповідну форму.

Коли ми запускали наш перший в Україні професійний інтернет шоу-рум інтер'єрних тканин та фурнітури Interior Fabrics, ми говорили, що будемо намагатися оптимізувати всі питання співпраці, спростити оформлення замовлення на тканини і каталоги, звести до мінімуму витрати Вашого часу з усіх питань, які стосуються роботи з шторними і меблевими тканинами. Вже незабаром ми будемо готові презентувати кілька дійсно революційних в нашій сфері розробок.

Замовляйте каталоги на сайті, купуйте потрібні тканини в метражах від 0,5 метра за кращими цінами і творіть красу навколо!

Пропонуємо також прочитати:

СКЛАД, ВАГА, ШИРИНА, МІЦНІСТЬ І СВІТЛОСТІЙКІСТЬ - УСЯ ПОТРІБНА ІНФОРМАЦІЯ НА СТОРІНЦІ ТКАНИНИ

ЯК ВИБРАТИ ТКАНИНУ ДЛЯ ШТОР?

ЯК ВИБРАТИ ТКАНИНУ ДЛЯ ДИВАНА?

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.