Як зробити правильний вибір, або Критерії оригінальності Italvelluti

НОВИНИ

Як зробити правильний вибір, або Критерії оригінальності Italvelluti

 

Сьогоденне життя українців дуже динамічне й насичене. Їхні пріоритети й цінності стрімко змінюються. Якщо ще 10 років тому ключовим критерієм вибору товарів та послуг була ціна, то зараз основна увага акцентується на якості.

Меблева сфера не стала виключенням. Купуючи новий предмет інтер’єру, людина хоче отримати естетичний, трендовий та, головне, якісний продукт. Здавалося б шалена кількість експозицій, сотні варіантів тканин мали б задовольнити найвибагливіші запити, але, на жаль, у цьому безмежному просторі нібито хороших товарів існує велика ймовірність натрапити на підробки.

Якщо для вас є важливими надійність та стиль, якість та практичність, знайте – TM Italvelluti поділяє ваші цінності. Меблевому текстилю цього італійського бренду немає рівних на ринку України. І сьогодні ви дізнаєтесь, як знайти в магазинах справжній італійський текстиль TM Italvelluti, а не його підробку.

1.  Cтійки ITALVELLUTI

Завітавши в меблевий магазин, покупець опиняється серед величезної кількості логотипів та вітрин. Щоб не загубитись у цьому сіро-бежевому лабіринті й віднайти тканини зі справжнім італійським темпераментом, треба орієнтуватись на елегантні білі стійки із написом TM Italvelluti. Саме вони є тим світлим острівком стилю, якості та зносостійкості в похмурому океані китайсько-турецьких «альтернатив».

Стійки Italvelluti нагадують дизайнерську трибуну, яка манить до себе поціновувачів прекрасного. Вона наче корінна італійка вміло поєднала в собі стриманість і вишуканість, смак і розкіш. Довіртесь їй й вона вас не підведе.

2. Каталоги ITALVELLUTI

Наступним кроком є «дослідження» каталогів тканин. Та й тут можуть траплятись непередбачувані ситуації – продавці, у силу своєї зайнятості або неуважності, можуть «докласти» на стійку ITALVELLUTI каталоги інших виробників. Але той, хто володіє інформацією – володіє світом! Тому ось короткий перелік особливостей потрібних вам каталогів:

- На обкладинці обов’язково є напис Italvelluti, назва колекції та зображення тканин, які охороняє стилізований павич.
- На задній сторінці гарантовано знайдете позначку «Made іn Italy» та продубльовані чотирма мовами (адже компанія Italvelluti є міжнародною!) технічні характеристики текстилю.
- Розгорнувши каталог, ви натрапите на докладну інформацію щодо специфіки тканин, а також приклади використання текстилю на виробах.
- Всередині ж – власне, зразки тканин, серед яких завжди буде хоч один великий, який можна порухати, перегорнути й докладно вивчити зворот. Цей шматок не має зміцнюючої каталожної підклейки, а демонструє тканину такою, яка вона є насправді, якою буде на ваших меблях.

3. Кольорова гама

Усі колекції TM Italvelluti вирізняються широким асортиментом кольорів та відтінків. Покупець ніколи не буде обмежений у виборі та зможе з легкістю віднайти улюблений тон.


                                                                                                                                   TOKYO

4. Тканий текстиль

Однією з найголовніших ознак справді італійських тканин є тканий спосіб виготовлення. Добротний, важкий та міцний текстиль не потребує зміцнюючих підклейок. Він і у природній спосіб служитиме вам довго, витримуючи великі навантаження та гарантуючи неймовірні тактильні відчуття.


                                                                                                                                      API

5. Унікальний дизайн

Над колекціями TM Italvelluti працюють досвідчені дизайнери текстилю. Вони розробляють кольорову гаму, продумують, яку пряжу використовувати і яким чином її переплести, щоби отримати потрібний ефект для зорового сприйняття. Саме тому тканини Italvelluti неможливо підробити, на 100% відтворивши їхню якість. Викрити обман елементарно! Лиш взявши до рук два, здавалося б, однакових зразки тканин, ви одразу відчуєте, де саме зекономили на вазі ниток, їхній якості або складі. А спрощений візерунок ви помітите навіть неозброєним оком.


                                                                                                                                   NESSINO 

6. Система захисту від плям ZeroSpot

На більшості каталогів TM Italvelluti міститься позначка Zero Spot System. Вона є свідченням того, що тканини надійно захищенні унікальною однойменною технологією, яка була розроблена у лабораторіях Italvelluti, від будь-яких видів забруднень. Для чистки таких тканин достатньо мати під руками суху серветку чи, у крайньому випадку, змочену водою губку.

7. Екологічність

Тканини TM Italvelluti є безпечними для здоров’я. Під час їхнього виробництва не використовують формальдегідів. На обкладинці каталогу про таку особливість сповіщає позначка – HCHO free. Тому текстиль є екологічним, а головне гіпоалерненним.

Орієнтуйтесь на ці основні маркери, щоби не помилитися та обрати текстиль справжньої італійської якості й стилю.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.