Класицизм – доба важкого текстилю, золотих та срібних інтер’єрних прикрас

ТЕКСТИЛЬ У ІНТЕР'ЄРІ

Класицизм – доба важкого текстилю, золотих та срібних інтер’єрних прикрас

Чимало заможних громадян, перед тим як обрати стиль інтер’єру, висловлюють свої побажання дизайнеру. Сьогодні поговоримо про те, як створити атмосферу класицизму в приватному чи комерційному приміщенні та про нюанси, які необхідно враховувати при ремонті та підборі меблів.

Особливості

Класицизм підходить для абсолютно різних будівель: офісів, готелів, дому, і, звичайно ж, квартир. У різних країнах стиль Класицизм має свої унікальні характеристики. Наприклад, Французький Класицизм передбачає використання великої кількості декоративних елементів, в тому числі золота та ювелірних виробів правильної форми. На підлозі викладений класичний паркет, стіни помальовані в теплі тони: блакитний, сіро-коричневий, сірий, жовтий, коричневий і персиковий або ж заклеєні паперовими або текстильними шпалерами. Підкреслити стиль допоможуть сімейні фотографії в мистецьки оздоблених дерев'яних рамках, їх можна повісити на стіну або поставити на стіл, шафу. І, звичайно, одним з основних елементів класичного інтер'єру є камін.  Якщо ми розглянемо декорування спальні, то основним акцентом кімнати є велике ліжко з красивою високою спинкою та різьбленими ніжками. Обабіч ліжка можна поставити пуф та столик. Не рекомендуємо захаращувати спальню меблями – залиште більше вільного простору.

Освітлення

Особлива увага приділяється освітленню, люстри можуть бути скляні, кришталеві, натомість абажури з текстилю. У великому залі (вітальні) основним джерелом освітлення є велика люстра, яку варто помістити у центрі стелі. Якщо Ви прагнете додаткового освітлення, то можна встановити на стінах світильники у вигляді свічок на металевій основі з покриттям під позолото.

Текстиль

Для текстильного декорування інтер’єру використовують однотонний шовк, бавовну, атлас, парчу, віскозу – однотонні або з геометричними малюнками. Для оформлення вікон та дверей шиють портьєри з ламбрекенами та гардини з натуральних тканин. Пропонуємо Вам оглянути шторні колекції тканин для декорування інтер’єрів у стилі Класицизм – Palazzo Pitti, Duque DQ-01, Venezia, Mirabelle, Henriette Riga, Classic, Haiti.

Меблі

Для правдивого Класицизму повинні бути старовинні меблі (дивани, стільці, шафи і столи) з дорогих видів дерева. Меблі оббивають натуральною шкірою, парчою та оксамитом, важкою тафтою, натуральним шовком, гобеленами та прикрашають золотими або срібними елементами. Пропонуємо Вам оглянути меблеві колекції в стилі Класицизм на нашому сайті – Palazzo Pitti, Haiti, Tango (запитуйте у менеджера), Venezia, Classic.

Стиль Класицизм елегантний та строгий, з чітким зонуванням та дозованою шикарністю. Без сумніву, що цей палацовий стиль додасть Вашому приміщенню особливої привабливості та шику.

А ми, як завше, готові запропонувати Вам найкращі зразки європейських інтер’єрних тканин за доступними цінами.

Читайте також:

СТИЛЬ ЕКЛЕКТИКА – ЦЕ БАЛАНС МІЖ МИНУЛИМ І СЬОГОДЕННЯМ
СТИЛЬ КІТЧ ДЛЯ ЛЮДЕЙ З ХОРОШИМ ПОЧУТТЯМ ГУМОРУ
ПРАВИЛА ФЕН-ШУЙ ДЛЯ ІНТЕР’ЄРУ В КИТАЙСЬКОМУ СТИЛІ
ЯК ОФОРМИТИ ІНТЕР'ЄР В ЄГИПЕТСКОМУ СТИЛІ?
СТИЛЬ КОНСТРУКТИВІЗМ – ЕСТЕТИЧНО ТА ПРАКТИЧНО

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.