Колекція Melba - натуральний склад і вигідна ширина 295 см

КАТАЛОГИ

Колекція Melba - натуральний склад і вигідна ширина 295 см

Melba 

Склад: 65% бавовна, 35% поліестер
Ширина: 295 см
Тест на стирання: 26 000 циклів
Вага: 210 г/м²
Колірна гама: 50 тонів

Одна з універсальних інтер'єрних тканин минулого і сьогодення – це сатин. Interior Fabrics знайомить ринок з колекцією однотонного шторного сатину з романтичною назвою MELBA. Подібно шовку, його гладка перлова поверхня заворожує м'якими переливами світла, вносить в інтер'єр нотки шику і витонченості.

Склад, технічні характеристики

За сировинним складом MELBA сумішевий сатин, в якому для збільшення зносостійкості крім бавовни використовують волокна поліестеру (в основі). Перевага бавовни дозволяє зарахувати її до натуральних тканин з позитивними якостями гігроскопічності, теплопровідності, антистатичності і антиалергенності. Ці властивості важливі при використанні сатину для виготовлення столового текстилю. Також тут використана мерсеризація бавовняної пряжі і, напевно, заключне тиснення, завдяки яким тканина набуває додаткової міцності, шовковистості та блиску.

Особливості використання

Якісному сатину, такому як MELBA, властива велика щільність кручених ниток, вона разом зі спеціальною двоосновною структурою і визначає силу його блиску. Хороший показник світлонепроникності та прекрасна пластичність цього сатину робить його ідеальним для виготовлення штор. У тканини однорідна блискуча лицьова сторона і щільний матовий виворіт, який теж чудово виглядає. Важливими перевагами MELBA є ширина 295 см і обширна колор-карта (50 тонів!), що надає декораторам велику свободу застосування. Тканина добре переносить прання (без зсідання), мало мнеться і добре драпірується. До недоліків матеріалу віднесемо складність швейної обробки: край обсипається, що ускладнює розкрій та обробку кромки.

Колекція сатину MELBA застосовується, перш за все, в приміщеннях класичного стилю: вона облагородить домашню обстановку, додасть вишуканості і респектабельності об'єктам громадського призначення. До цього спонукає і колірна гамма з переважанням теплих тонів у найтонших градаціях, і доповненням строгих сіро-синіх і пурпурного.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.