Колекція BARYT - універсальна рогожка з водо- і пилевідштовхуючим просоченням

КАТАЛОГИ

Колекція BARYT - універсальна рогожка з водо- і пилевідштовхуючим просоченням

BARYT

Склад: 100% поліестер
Ширина: 147 см
Тест на стирання: 25 000 циклів
Вага: 312 г/м²
Колірна гама: 50 тонів

Популярний у всьому світі тренд на природність і натуральність інтер'єрного наповнення "матеріалізовано" в колекції бельгійської меблевої тканини BARYT. Назва обрана дизайнерами не випадково: міцний однойменний кристалічний мінерал з нерівними зламами і скляним блиском послугував асоціативним праобразом дизайну меблевої рогожки. Її характерна особливість - грубе полотняне переплетення і яскраво виражена фактура, що нагадує фарбовану мішковину. Товсті нерівно прядені нитки основи і піткання створюють шорстку поверхню, а також ортогональний малюнок лицевої сторони. Менш виразно проступає він на вивороті, що також можна використовувати для декору.

За простим візуальним образом рогожки BARYT схована передова технологія виробництва тканини. Це перш за все складна структура з різнорідних, меланжевих ниток, яка робить полотно природним і натуральним. Для сучасного споживача важливі також водо- і пиловідштовхуючі пропитки, способи обробки синтетичної тканини, які відповідають європейському екологічному стандарту Oko-Tex.

Використання і догляд

Як меблева оббивка BARYT характеризується пружністю, практично не мнеться (тому й не прасується) і відмінно тримає форму. За нею легко доглядати: досить сухого чищення порохотягом, а у разі плям - вологої серветки з м'яким мильним засобом. Єдине застереження до рогожки - коти обожнюють точити об неї пазурі. Якщо є кіт, краще не спокушати його і обрати іншу тканину.

Колекція BARYT вельми універсальна в інтер'єрі. Крім оббивки креативні декоратори знайдуть їй застосування в якості штор, покривал і текстильних аксесуарів. З рогожки вийдуть стильні та практичні штори. Висока міцність, стійкість до світла, оптимальна вага, пластичність тканини, на додачу хороші гігієнічні показники, безумовно, є пріоритетними при виборі шторної тканини, як фахівцями, так і звичайними споживачами.

Окремо доцільно відзначити широку колірну гаму колекції, представлену в каталозі двома окремими добірками: теплих натуральних (ахроматичний ряд) і стриманих "райдужних" тонів в найтонших градаціях.

Стильна BARYT чудово пасуватиме практично до будь-якого інтер'єру - від кантрі до мінімалізму. Вона стане найкращим рішенням для створення інтер'єру в екостилі або рустикальній стилістиці. Добре поєднується рогожка BARYT з іншими видами інтер'єрних тканин, а також шкірою і деревом.

Дайте свободу фантазії і зробіть дизайн інтер'єру будинку неповторним разом з "мінеральною" колекцією BARYT!

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.