Колекція італійських велюрів NESSINO - стильні оббивні тканини для стильних меблів

ОББИВНІ МЕБЛЕВІ ТКАНИНИ

Колекція італійських велюрів NESSINO - стильні оббивні тканини для стильних меблів

NESSINO - колекція сучасних ретро-велюрів з рельєфною фактурою. До колекції увійшли тканини з різними орнаментами: рослинно-квіткові NESSINO і CHERY, «піжамні» смугасті STAGE, а також велюри в дрібну клітинку, що нагадує луску, – чарівні LILLY. Різноманітність та вибір, що надає нам колекція, роблять її ще більш привабливою. А сучасна інтерпретація старих добрих, класичних велюрів нагадує про те, що мода завжди повертається, але в значно кращому, досконалішому, вигляді.

В основі матеріалу NESSINO – віскоза, що не тільки удосконалює його експлуатаційні якості, але також надає тканинам «добротного», представницького вигляду. Велюри завжди були атрибутом розкоші і бездоганного стилю, такими і залишилися. А інноваційні технології виробництва зробили цей матеріал довговічнішим, більш зносостійким та міцнішим. Сьогодні італійські виробники, які створили NESSINO, гарантують відсутність випадіння ворсу. І все це завдяки спеціальній обробці, яка до того ж абсолютно нешкідлива для вас і навколишнього середовища.

NESSINO – це не просто оббивка, це елегантний, вишуканий і завжди стильний одяг для ваших меблів. Велюри з цієї колекції вдало пасуватимуть до будь-яких інтер'єрів: і до класичних, і навіть до модерних, а також додаватимуть приміщенню яскраве, емоційне забарвлення. Матеріал є універсальним і використовується не тільки для оббивки меблів, панелей і стін, а також для пошиття скатертин, пуфів, декоративних подушок і покривал – в об'єктах HoReKa і в приватних інтер'єрах.

Italvelluti – це якісні тканини, створені зі смаком і наділені характером.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.