Колекція Romantic – справжній текстильний сад

КАТАЛОГИ

Колекція Romantic – справжній текстильний сад

 

Romantic – колекція вишуканого шторного текстилю, який захоплює своїми барвами. Невагомі акварельні квіти, стримана геометрія, пальмове листя – підбірка настільки багатогранна, що аж очі розбігаються. Кожен штрих легкий та неповторний. А які відтінки! Текстиль і яскравий, і пастельний водночас. Інтригує, правда?

Скажемо відверто – щойно колекція з’явилась в руках наших менеджерів, вона вмить стала однією з найпопулярніших. Цей текстиль універсальний інструмент для дизайнера чи декоратора. Дитяча кімната, кухня, ресторани, готелі – будь-який простір готовий огорнутись в таку красу.

Та головне, що вам ніколи не буде соромно за цей текстиль, який би простір ви не декорували. Тканини стильні та вишукані. Вони зіткані в Іспанії з високоякісної бавовни та поліестеру. Є стійкими до сонячних променів та багаторазового прання.

Колекція налічує 17 візерункових тканин, які чудово поєднуються між собою. Та, мабуть, найбільше захоплення підбірка викликає в обожнювачів квітів, адже саме їхні пуп’янки проросли на більшості тканин. Масштабні, дрібненькі, на гілочках і поодинці – це справжній сад на полотні.

Прованс, кантрі, модерн, бохо, ф’южин – перелік стилів, яким пасуватиме колекція Romantic можна продовжувати до безкінечності. І ми не перебільшуємо. Підбірка сформована тканинами різної щільності. Ті, що є більш цупкими сміливо підійдуть для пошиву штор, подушок та іншого декору, в той час як напівпрозорі можна використовувати в якості тюлю.

Хочете познайомитись із найбільш романтичною колекцією текстилю? Замовляйте каталог, натиснувши кнопку нижче або телефонуйте менеджерам і домовляйтесь про зустріч у шоу-румі. Повірте, ви закохаєтесь в підбірку Romantic з першого погляду.  

 

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.