Королівська пишність колекції TREVOR у класичних патернах

КАТАЛОГИ

Королівська пишність колекції TREVOR у класичних патернах

TREVOR RUBY

(TREVOR, TRAVIATA, TERENZIO)
Склад: 63% віскоза, 37% поліестер
Ширина: 140 см
Тест на стирання: 18 000 циклів
Вага: 240 г/м²
Колірна гама: 3 колірних ансамбля

Перше відчуття, яке виникає при знайомстві з бельгійською колекцією візерункових тканин TREVOR RUBY – це дотик з чимось справді величним і королівським, піднесеним і урочистим, як славнозвісна опера Верді. Королівський статус колекції підкреслює назва (Тревор – стародавнє місто в Уельсі, батьківщина англійських королів), а також домінантне поєднання соковитого рубінового кольору з золотим.

TREVOR RUBY це колекція жакардів класичного напряму, текстильний ансамбль для меблів і штор з трьох різних за дизайном компаньйонів. Характерною особливістю колекції є значна частка в її складі віскози, благородний блиск якої імітує шовк і підкреслює красу жакардового візерунка. Наявність синтетики в тканинах забезпечує хороші показники зносостійкості для меблевої оббивки, а щільна двоосновная структура - стійкість форми. Як тканина для штор вона непогано драпірується і не мнеться. З "мінусів" – заборона прати (тільки суха чистка). Втім, цю незручність виробник компенсував водо- і пиловідштовхуючою обробками тканин.

Основа колекції – тканина TREVOR з красивим густим візерунком "дамаск", який корінням заглиблюється в орнаментику ще середньовічної Сирії. Флористичний мотив з великої квітково-листкової групи в оточенні витіюватої гирлянди симетричний і має рапортне повторення (R 40,8 х 35 см).

Жакард TERENZIO з дрібним візерунком складається з кіл, які частково перекривають один одне, нагадує рибну луску (R 1,5 х 1,7 см). Ефектна "луска" на лицьовій стороні створена сатиновим переплетенням. Щільна рівна тканина може виконувати функцію координата і самостійного декору в інтер'єрі.

TRAVIATA - квінтесенція всієї колекції, що поєднує два попередніх візерунка TREVOR і TERENZIO в смугастій композиції - традиційний прийом в тканинах класичного напряму (R 33 х 35 см).

Колекція жакардів TREVOR RUBY може додати кімнаті або квартирі старовинний вигляд і внести лаконічність в сучасний стиль інтер'єру, пом'якшуючи його декоративність. Тканини з дамаським орнаментом покликані підкреслити вишуканість і деяку гламурність інтер'єру. Безсумнівно, краще вони виглядатимуть в ретро стилі - бароко, необароко, рококо, класицизм, а також еклектичному дизайні. В ультрасучасних стилях патерн "дамаск" здатний сфокусувати увагу на ключових елементах інтер'єру.

Колекція TREVOR RUBY буде розкішно виглядати, скажімо, на м'яких меблях, що складаються з декількох предметів: дивана, крісел і стільців; крісел і отоманки. Стильним акцентом всього інтер'єру кімнати може стати навіть один предмет (міні-диван, банкетка), оббитий TREVOR (TRAVIATA) і доповнений красивим "дамаском" на шторі, декоративній подушці, покривалі або скатертині.

Сьогодні візерунок «дамаск» приваблює своєю елітною стриманістю, підкреслює розкіш і елегантний смак власників помешкання. Він завжди витончений і поза часом.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.