Шкіра в інтер'єрі - екологічно, красиво, розкішно

ОББИВНІ МЕБЛЕВІ ТКАНИНИ

Шкіра в інтер'єрі - екологічно, красиво, розкішно

Якщо раніше шкіру здебільшого використовували для перетяжки диванів і крісел, то зараз список предметів інтер'єру, для оббивки яких використовують цей натуральний матеріал значно розширився. Тепер ми бачимо декоративну шкіру на ліжку, спинках стільців і пуфах, шкірою обтягують стільниці, ніжки столів, журнальні столики, тумби, комоди, шафи і навіть двері, наприклад, холодильника. Дизайнери використовують шкіру навіть для декорування стін, стель і підлоги. А шкіряними килимами, подушечками, вазами і скриньками сьогодні вже, напевно, нікого не здивуєш.

Щоб допомогти вам вибрати меблеву шкіру або шкіру для оббивки яхт і катерів ми вирішили описати найголовніші характеристики цього продукту.

Сучасна технологія виготовлення шкіри включає три етапи, зокрема відмочно-зольні процеси; підготовчі процеси та дублення; хімічну обробку і фарбувально-жирувальних процеси.

Шкіри поділяються на анілінові і напіванілінові. Напіванілінова шкіра (Semi-aniline leather) - це шкіра вищої якості, найпоширеніший вид шкіри у виробах - вона м'яка на дотик, еластична і при цьому однотонна. Напіванілінова шкіра менш чутлива, ніж анілінова шкіра, але, при цьому, на ній залишаються помітними її природні особливості. Легка пігментація зберігає м'якість, приємне відчуття від дотику до матеріалу і здатність матеріалу "дихати". Ця шкіра більш практична, тому її рекомендують використовувати, якщо вдома є діти і домашні тварини. Напіванілінова шкіра відрізняється від анілінових тільки тонким захисним шаром для захисту від зносу і старіння.

Ми пропонуємо купити в інтернет-магазині Interior Fabrics напіванілінову меблеву шкіру Italvelluti - колекції Barbaresco, Brunello ("Pull-up"), Prosecco.

Анілінова шкіра (aniline leather) - це природна шкіра з мінімальною поверхневою обробкою, отримана з шкур вищої якості. Анілінові шкіри фарбуються виключно розчинними барвниками без покриття лицьового боку пластиком або нерозчинним пігментом. Отриманий продукт зберігає натуральний зовнішній вигляд вихідної сировини «натуральне зерно», але з видимими порами, шрамами, і т.п., що доводить повну оригінальність структури шкіри тварини. Анілінові шкіри з ефектом «Pull-up» мають додатковий шар масла або воску, для додання шкірі особливого потертого вигляду.

Анілінові оббивні шкіри Italvelluti - колекції Amarone, Barolo, Chianti з каталогу I Sapori Di Vino.

У наших шоу-румах представлений ще більший, ніж на сайті, асортимент меблевої шкіри і шкіри для яхт, шкіри зі спеціальними обробками і захистом. Вся представлена ​​у нас продукція виготовлена ​​кращими європейськими виробниками і використовується у виробництві меблів найвищого класу всесвітньо відомими виробниками.

Ми запропонуємо Вам кращу ціну, бездоганну якість і чудовий сервіс! Меблева шкіра Italvelluti - розкіш, доступна в Україні.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.