Купить новую мебель или перетянуть старую?

ОББИВНІ МЕБЛЕВІ ТКАНИНИ

Купить новую мебель или перетянуть старую?

Рано чи пізно кожній дорослій людині доводиться прийняти серйозне і відповідальне рішення: винести на смітник цей мотлох або ж вдихнути у нього нове життя? Безумовно, викинути - двохвилинна справа, а ось з «воскресінням» доведеться попрацювати. Йдеться ні про що інше, як про старі меблі.

Улюблений провалений диван, продавлене крісло, дорогі серцю затерті стільці, у яких оббивка протерлася в декількох місцях, - такі речі зазвичай викинути шкода, зберігати ніде, а виставляти на показ соромно... Так що ж робити? Не варто проливати сльози завчасно, вихід є - нова оббивка! Новий одяг для ваших старих меблів! Таким чином, можна не просто зберегти життя улюбленого предмета інтер'єру, але і змінити простір навколо себе.

Перше, і досить вагома, перевага перетяжки меблів перед покупкою нової - це вартість. Так, нова оббивка і всі процедури, які пов'язані з її перетяжкою, дійсно, дешевше. Але і мороки значно більше ... Пам'ятайте, що перш ніж зважитися на реабілітацію стану улюблених м'яких меблів, варто ретельно роздивитися і вивчити її стан, а краще навіть запросити майстрів для проведення експертизи. Якщо меблі розсипаються на очах - їх вже ніщо не врятує. Не варто і мучитися ...

Але якщо меблі ще цілком нічого, а ось оббивка пошарпана, тоді, якщо не боїтеся, можете зайнятися перетяжкою. Найважливіші моменти, в яких небезпечно прорахуватися - це майстер, якого ви запросите, і ... підбір тканини. Якщо прогадати з тканиною, можна буквально через пару місяців знову зайнятися перетяжкою. Хоча навряд чи вам захочеться вплутуватися в це знову.

Тому вибір тканини - найвідповідальніший і найприємніший процес. Тканини для одягу можна відразу ж відкинути, вони тут не підходять, потрібні спеціалізовані матеріали, призначені виключно для меблів. На Interior Fabrics представлено безліч варіантів оббивних тканин в найрізноманітніших цінових категоріях. Серед них є натуральні і синтетичні тканини, щільні і грубі, а також тонкі, гладкі і шовковисті... Шеніли, жакарди, рогожка, мікрофібра і велюри, шкіра і гобелен ... І кожен з цих матеріалів здатний зробити з ваших старих меблів «цукерку», а також внести родзинку в інтер'єр своїм новим видом. Так, меблі зберігають свою форму і її вже не виправиш, але форма це не головне, головне - зміст. А тканина і є зміст меблів, саме вона створює стиль...

Крім того, жодна з тканин Interior Fabrics не містить формальдегідів та не несе ніякої шкоди навколишньому середовищу і, тим більше, людям, які з нею контактують кожного дня. Якщо у вас є домашні тварини, варто звернути увагу на тканини з властивістю «антикіготь», завдяки чому тварини не зможуть пошкодити матеріал. Крім того, більшість італійських тканин Італвеллюті, мають обробку Zero Spot System, яка запобігає появі плям і дозволяє легко, без особливих зусиль, доглядати за меблями - за допомогою підручних засобів.

... Є безліч варіантів перетворити обридлий інтер'єр: купити нові меблі, виготовити її на замовлення або ж перетягнути і реставрувати старі. І вибір залишається за вами. Але не забувайте про ще одне цікаве рішення, яке допоможе вам змінити інтер'єр, коли вам тільки заманеться! Це пошиття чохлів для меблів, які ще не втратили свою надійність, але вже почали втрачати «обличчя». Є стільки кольорів, і стільки текстур, і стільки настроїв для вас і вашого інтер'єру! Експериментуйте і не бійтеся зважитися на щось, справді, класне!

Запрошуємо вибрати нову оббивку в нашому КАТАЛОЗІ

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.