Квіткові та рослинні патерни в інтер'єрі

ТЕКСТИЛЬ У ІНТЕР'ЄРІ

Квіткові та рослинні патерни в інтер'єрі

Сьогодні ми поговоримо про квітково-рослинні патерни та їх ролі в дизайну вашого будинку. Патерни – це малюнки на тканинах і шпалерах, що мають важливий і часто визначальний вплив на дизайн інтер'єру в цілому. Використання патернів набуває все більшої популярності серед сучасних дизайнерів, оскільки такий декор має попит.

Безшовні текстури патерни

Основним моментом при виборі патерну – є масштаб малюнка, стилістика і колір в залежності від інтер'єру. Для спальні більше підійдуть темні кольори і різноманітні теплі відтінки. Якщо дозволяє дизайн, то в вітальні можете використовувати текстиль більш яскравих кольорів.

Правильно підібравши патерни тканин, ви навіть можете розставити колірні акценти в кімнаті. Найбільш популярними в наші дні є рослинні або квіткові патерни. Цікавим варіантом є малюнки на тканинах, що безпосередньо копіюють природні візерунки і текстури. Такий варіант особливо подобається прихильникам усього натурального.

Чому варто придбати тканини в квіткові та рослинні патерни?

По-перше, така покупка дозволить вам виділити свій інтер'єр із загальної маси схожих модних оформлень. По-друге, ви зможете створити неповторну затишну атмосферу в своєму будинку, а дизайн буде відображати ваш смак та індивідуальність. Подібний текстиль внесе свіжість та різноманітність у звичне оформлення ваших кімнат. Правильний вибір тканин допоможе підкреслити основний стиль, в якому виконаний дизайн вашого інтер'єру, і внести нотку оригінальності.

Купити тканини в квітково-рослинні патерни

Ми пропонуємо текстиль європейської якості з зображенням квіткових і рослинних орнаментів. Запрошуємо переглянути візерунки квіткової та рослинної тематики на сайті.

Читайте також:

ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВА РОГОЖКИ ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ ІНТЕР’ЄРУ
ВОВНЯНА ТКАНИНА ДЛЯ ДЕКОРУВАННЯ ІНТЕР'ЄРУ ТА ЇЇ РІЗНОВИДИ
ШКІРОЗАМІННИК ДЛЯ ОББИВКИ МЕБЛІВ ТА ОФОРМЛЕННЯ ІНТЕР’ЄРУ

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.