Меблева фабрика Палітра – справжня палітра можливостей

НОВИНИ

Меблева фабрика Палітра – справжня палітра можливостей

 

Найкраща похвала, це бачити як твій продукт сприяє розвитку твоїх партнерів. Хочемо поділитись історією ще однієї компанії, яка невтомно працює, активно розвивається та іде в ногу з часом – це наші друзі меблева фабрика Палітра

Фабрика працює у двох напрямах: як серійний виробник та як ательє м’яких меблів. Більш ніж 40 стильних моделей народились на світ завдяки фанатичній любові до своєї роботи братів Сергія та Олександра Погорєлових, керівників підприємства.

Та все таки основна особливість компанії це створення меблів на замовлення. У кожного є своє власне бачення ідеальних предметів інтер’єру, та воно не завжди збігається із поглядом сучасних виробників. Саме тоді на допомогу приходять меблеві ательє. Вони є реальною можливістю побачити в інтер’єрі меблі своєї мрії.

Маєте геніальну ідею і не знаєте хто може допомогти втілити її в реальність? Тоді вам до експертів з фабрики Палітра. Завдяки хорошій виробничій технологічній й виробничій базі, братам Погорєловим під силу виготовити м’які меблі із найнестандартнішим дизайном та найвигадливішими формами.

Їм можна довіритись, адже у арсеналі інструментів лиш високоякісні матеріали, багатолітня практика, а головне любов до свої роботи. «Наша команда – це професіонали з величезним досвідом роботи і золотими руками.» – говорить Олександр, один з керівників фабрики. І дивлячись на готові вироби компанії, важко посперечатись з вищесказаним.

"Брати Погорєлови створюють справді якісні меблі, адже роблять їх як для себе, – ділиться менеджер Interior Fabrics Євгеній Гончаров. –  Та найголовніше – вони допомагають талановитим дизайнерам та простим людям втілити їхні задуми в життя. І я радію, що в цьому шаленому процесі креативу та творчості активно задіяний наш текстиль."

Тканина – це те, що дозволяє підкреслити вишукані форми та незвичний дизайн, те, що додає меблям індивідуальності. А у випадку фабрики Палітра, текстиль став можливістю для розширення кола своїх клієнтів. Підсумовуючи, можна сказати, що італійським тканинам під силу все, а особливо коли вони потрапляють до рук справжніх меблевих митців, професіоналів своєї справи.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.