На крок попереду – кольорові тренди 2019 року

НОВИНИ

На крок попереду – кольорові тренди 2019 року

 

Ви можливо подумаєте, що ще зашвидко говорити про тренди 2019 у травні 2018? Та ні. Зважаючи на ряд виставок, ярмарок та дизайн-тижнів, які вже встигли відбутись у 2018, можна сміливо сказати, що вони пролили світло на те, що ж буде в моді наступного року.

Головною темою для дискусій колористів став той факт, що пастель застосовується як нові нейтральні кольори. Стокгольмська меблева виставка та тижні дизайну у Мілані стали підтвердженням цього явища. Отож!

Бузковий

Лаванда та бузок – це набагато м'якше, аніж насичений ультрафіолет – колір 2018 року. Адже він ніжний і безтурботний.


                                                                                                                                   RITA LILAC-03

Цей колір зачаровує своєю повітряністю та дарує спокій. Меблі огорнуті у витончений бузковий велюр SENIB 18, напівпрозорий тюль  із невимушеними нотками фіолету RITA LILAC-03  – інтер’єр з таким декором буде стильним незважаючи ні на що. До речі, ми віднайшли цей атмосферний відтінок у колекції барв Pantone й він носить назву 13-3405 Lilac Snow. Як гадаєте – достойна заміна нашумілому 18-3838 Ultra Violet?


                                                                                                                                      SENIB 18

Рожевий кварц

Цей відтінок гучно заявив про себе на iSaloni 2018. Вуличні та інтер’єрні меблі, дзеркала та підсвічники, металеві каркаси та сантехніка – важко перелічити усі предмети, які огорнулись у припудрений рожевий. Він і справді був скрізь. Та незважаючи на свою поширеність, цей відтінок не різав око й не набридав.

Хтось скаже, що це все вже було, що 13-1520 Rose Quartz вже був кольором 2016 року й у 2019 він точно не буде настільки популярним. Але факт залишається фактом – світові дизайнери знову активно вплітають його у свої роботи.

Персиковий апельсин

Ми часто говоримо, що мода циклічна і скажемо це ще раз. А чергова актуальність помаранчевого відтінку є ще одним підтвердженням цієї стильної теореми. Персиковий апельсин – це так зване повернення до сімдесятих років минулого століття. Небагатослівні однотонні крісла з широкими сидіннями, стіни, килими, аксесуари – легкий помаранч личить майже усьому інтер’єрному наповненню.

Такому успіху цей колір завдячує своїй неоднозначності. Звичайна людина, яка не є наближена до світу дизайну не одразу зрозуміє чи це колір рожевий чи оранжевий, чи він нейтральний чи насичений? Така нечіткість провокує неабияке зацікавлення й непереборне бажання, все таки, розгадати загадку відтінку. Та поки людина вдивляється і бореться зі сумнівами – персиковий апельсин проникає глибоко в серце. До речі, у палітрі кольорів Pantone цей відтінок носить назву 12-0912 Tender Peach.

Селера та Авокадо

Зелень, свіжість, натуральність. Як не крути, але цей інноваційно-технологічно-штучний світ  завжди буде тяжіти до природи. Це те з чого все починалось, а значить завжди залишатиметься головним. Й приємно констатувати, що нові, більш складні відтінки зеленого проростають і на теренах дизайн індустрії.

Селера та авокадо – експерти стверджують, що саме ці «овочі» користуватимуться найбільшою популярністю. Гарантовано, що 2019 стане щасливим роком для кожного вегана, адже улюблена зелень буде повсюди. Й, на щастя, вона буде більш справжньою аніж колір 2017 року 15-0343 Greenery, адже це буде більше схоже на 13-0532 Celery Green.

До речі, тішимось, що наші партнери виробники меблів NOVA Technology активно випереджують всі тренди та за допомогою нашої тканин CHARLES втілюють свої задуми в реальність.

Лимонний ірис  

Сонячна квітка ірису стане покровителькою 2019 року, а жовтий буде його ключовою барвою. За версією Інституту кольору Pantone цей відтінок носить назву 11-0622 Yellow Iris. Але це не той жовтий, до якого ми так звикли. Він не такий насичений і наче розбавлений білим. Ця припудрена лимонність є синонімом свіжості й легкості, невимушеності й смаку. Інтер’єр в якому хоча б одна деталь зафарбована у жовтий ірис –  умить набуватиме статусу «стильний».

Аби бути на крок попереду усіх – зазирайте у наш електронний каталог, обирайте якісні тканини трендових кольорів та готуйтесь до наступного року завчасно.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.