Створюйте свій власний стиль – разом з Interior Fabrics та Italvelluti Ukraine

НОВИНИ

Створюйте свій власний стиль – разом з Interior Fabrics та Italvelluti Ukraine

Компанія Interior Fabrics ніколи не позиціонувала себе виключно як продавця тканин. Ми завжди намагаємося дати нашим клієнтам щось більше, ніж просто класну і якісну річ. Ми хочемо показати, яку роль текстиль, насправді, відіграє в інтер'єрі, на що він, дійсно, здатний. Це не просто. Але ми продовжуємо це робити – із задоволенням!

Сьогодні і тут ми створювали власні тренди: маленькі колекції і асоціативні ряди тканин. Ми, співробітники компанії, разом з нашими партнерами Hochu rayu придумували свої власні концепції в області текстильного дизайну, створювали історії, втілювали своє бачення світу через текстиль. При цьому ми намагалися створити щось неординарне і універсальне одночасно, враховуючи сучасні тенденції і віяння, щоб догодити бажанням наших нинішніх і майбутніх клієнтів.

Ми вирішили залучити до процесу створення власних концепцій якомога більше співробітників, щоб домогтися максимального результату! Ми хочемо показати ринку, що текстиль Italvelluti – це не тільки широка палітра високоякісних меблевих тканин, створених в Італії. Italvelluti – це ще й неймовірні можливості! Можливості творити, створювати, експериментувати, любити і проявляти свою любов, можливість бути вільним!

Ті декілька годин, що ми провели всі разом, створюючи свої маленькі колекції, ми всі відчули себе трохи дітьми, і, звичайно, трохи дизайнерами. Це була приголомшлива колективна і одночасно індивідуальна робота. Кожен з учасників був автором і виконавцем.

Завтра ми хочемо залучати до цих процесів наших колег – продавців і виробників меблів. З тканинами Italvelluti тепер кожен зможе стати автором власного інтер'єру і власного стилю. Ми не хочемо бути «як усі». Наша мета – допомагати, надихати, відкривати можливості. Вже завтра такі місця для творчості і натхнення почнуть з'являтися в торговельних центрах, щоби кожен бажаючий зміг створити власні меблі та свій інтер'єр, прислухаючись до себе і втілюючи свої бажання. Найбільше ми хочемо показати вам, на що здатен текстиль в інтер'єрі, і на що здатен кожен з нас.

Interior Fabrics – більше, ніж текстиль.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.