НЕ ВСЕ ТЕ ЗОЛОТО ЩО БЛИЩИТЬ

ТЕКСТИЛЬ У ІНТЕР'ЄРІ

НЕ ВСЕ ТЕ ЗОЛОТО ЩО БЛИЩИТЬ

Новий Рік і Різдво  завжди викликають непереборну потребу в красі та світлі.  У наших широтах - це зв'язок із зимовою аурою, прихід якої, після темної осені, є кінцем очікування чарівного часу, пов'язаного з відзначенням, подарунками, свічками й  прикрасами.   Саме в цей період виникає велика потреба прикрашати та зачаровувати багатством фактури та блиском текстури.  Це час, коли нам хочеться перетворити наші двори, сади, інтер'єри будинків і квартир, а також святкові столи.

Люди шукають предмети та матеріали, які підіймають настрій і будуть стимулювати уяву. Такими є декоративні тканини, які блискучі та переливаються, фактури яких надають інтер'єру чарівний, святковий блиск.

Різдвяні інтер'єри  охоче одягаються в блискучі шовки, благородну  тафту, атлас з металевим ефектом.  Ці тканини люблять ажур, жакардове плетіння в узорах і вишивку.

  Золоті та срібні тканини доповнюють один одного в серветках, покладених на скатертину, в підставках і буфетних тарілках, в урочистих випадах штор і декоративних подушках.

 У колірній палітрі переважають усі відтінки золота: від медової охри до  міді й срібла - у всій біло-сірій гамі.  Ці незвичайні кольори люблять білий, який є найкрасивішим фоном для їх відображення і чорний, який як ніхто інший, розкриває їх повне сяйво.

 Золоті та срібні тканини люблять мерехтливе світло вогнів різдвяної ялинки, яке підкреслює текстури та драпірування.  Насолоджуймось тканиною - невідійманим атрибутом свята! 

{image:10}

Дякуємо нашого партнера, компанію Dekoma за надання матеріалів.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.