Негорючі тканини і шкірозамінник для сегменту HoReCa

ОББИВНІ МЕБЛЕВІ ТКАНИНИ

Негорючі тканини і шкірозамінник для сегменту HoReCa

При створенні дизайну інтер'єрів громадських місць дизайнеру необхідно дотримуватися норм і вимог пожежної безпеки. Як раз для цих цілей розроблена і повсюдно використовується негорюча тканина.

Вогнестійкий текстиль застосовується, відповідно до вимог протипожежної безпеки для оформлення інтер'єрів громадських закладів. Використовують ля пошиття м'якої частини меблів з вогнетривких тканин виробляють для готелів та готелів, для кафе і ресторанів, для театрів, концертних залів та кінотеатрів, для лікарень, медичних центрів і санаторіїв, для пансіонатів та будинків престарілих, для кораблів, для офісів і бізнес-центрів, для дитячих садків і шкіл.

Оцінка займистості оббивної тканини ділиться на 2 частини:

Частина 1, джерело займання 0: тліюча сигарета. Тест EN 1021: запалену сигарету поміщають в кут тестованого шматка тканини і залишають тліти по всій довжині. Щоб тест зарахували успішним, то тканина не повинна тліти чи запалюється, протягом 60-хвилинного тесту.

Частина 2, джерело займання 1: палаючий сірник. Тест EN 1021: бутанове полум'я заввишки 35 мм перебуває на шматку тканини протягом 15 секунд, по всій довжині її основи. Щоб тест зарахували успішним, то протягом 2-х хвилин, після того як усунете джерело вогню, тканина не повинна загорятися або прогресувати в тлінні.

Результати випробувань цих тестів використовується для встановлення придатності продукту (меблів) для використання в різній середовищі.

З точки зору споживчих властивостей ми можемо сміливо назвати наші тканини важкозаймистими (fireproof). Колекція вогнетривких тканин компанії Interior Fabrics – це колекція Aspen (100% trevira); колекції тканин Pixel, Panarea, Amalfi, Positano, Celtic, Celtic Uni, Adamantio, Fantasea, DOC, Japan, Zero Spot італійської фабрики Italvelluti. Всі тканини по-замовчуванню мають просочення від тліючої цигарки, а також Ви можете замовити додаткову просочення від відкритого вогню.

Також пропонуємо Вам італійський шкірзам Million. Продукт задовольняє стандарти на незаймистість "Classe 1.IM" і EN 1021. Має сертифікацію IMO Resolution, завдяки якій він може використовуватися на яхтах, суднах і т. д.

Використання інтер'єрних fire тканин дозволяє запобігти виникненню і поширенню пожежі, забезпечити життя і здоров'я людей, зберегти майно. Оформлення інтер'єру важкозаймистими тканинами піднімає престиж готелю, ресторану або інших комерційних закладів.

Копанія Interior Fabrics є офіційним представником в Україні компанії Italvelluti. Всі тканини які Вам сподобались на сайті italvelluti.eu Ви можете замовити у нас.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.