Неокласичний стиль – сучасний практичний інтер'єр з елементами шику

ТЕКСТИЛЬ У ІНТЕР'ЄРІ

Неокласичний стиль – сучасний практичний інтер'єр з елементами шику

Гарний домашній інтер'єр є справжньою ілюстрацією смаку власників будинку. Саме тому слід серйозно поставитися до організації та оформлення домашнього простору. Це дозволить не лише створити затишну атмосферу для своїх рідних, а й справити приємне враження на друзів та близьких, які будуть приходити до вас у гості.

Неокласика в інтер'єрі

У сучасних будинках досить затребуваним напрямком стала так звана «адаптована класика». Простіше кажучи, неокласика – це стиль, який поєднує в собі властивий класичному напрямку шик і елегантність із сучасними практичними вимогами до оформлення інтер'єру. Запам'ятайте, що, вибираючи неокласичний стиль для оформлення інтер'єру, вам буде потрібно приділити увагу кожній дрібниці. Лише такий підхід дозволить уникнути помилок, які будуть помітні одразу ж після завершення оформлення дизайну будинку або квартири.

Неокласичний стиль інтер'єру і його основні риси

Перш за все, варто зауважити, що даний стиль є універсальним і підходить як для невеликих приміщень, так і для оформлення великих квартир. Головними рисами, властивими цьому стилю, є різні декоративні оформлення і прямокутні форми.

Основна перевага неокласицизму в інтер'єрі – це спокійні відтінки. Якщо мова йде про велику квартиру, то прикрасою вашого будинку стануть кімнати з великими сходами. Подібний інтер'єр, як правило, містить античні елементи, такі як колони та арки, виконані з гіпсокартону. У центральній частині зали найчастіше розміщується декоративна ваза або антична скульптура, в такий інтер'єр також відмінно впишеться текстиль із класичним оформленням та ковані підставки. Меблі та стіни, як ми вже згадували, переважно виконуються у світлих тонах.

Підлогове покриття найчастіше виконується з дерева або ж на підлогу стелиться паркет. За допомогою натурального дерева ви зможете створити теплу і затишну атмосферу. У приміщеннях із дизайном у стилі неокласики часто використовують кришталеві люстри, за допомогою яких додається нотка урочистості. Оформлення стін здійснюється за допомогою декоративних елементів, які ділять її на фрагменти. Кращим матеріалом для таких елементів служить поліуретан. Цей матеріал є досить дорогим, проте він є якісним і має гарний дизайн.

Чому варто вибрати неокласичний стиль в інтер'єрі?

Нова класика включає в себе застосування сучасних матеріалів і будівельних технологій. Подібний підхід відкриває широкі можливості перед дизайнерами інтер'єрів. Другою важливою перевагою цього стилю є економічність, яка пояснюється можливістю використання в оформленні ненатуральних матеріалів. Неокласицизм в інтер'єрі допомагає створити теплу домашню атмосферу, що не доступна звичайній класиці.

У колажі використані тканини: Midori – меблевий жаккард в хаотичний паттерн, Mirabelle – шторний сатин в дрібну ялиночку, Luna - блекаут, Samina – шторний велюр в квітково-рослинний паттерн, Henriette riga L1392 – шторний жаккард в смужки, Ariel – шторний жаккард в квітковий принт, Henriette L1391 – шторний жаккард у візерунок «Дамаск», Victorian – фурнітура.

Читайте також:

 

СТИЛЬ ШАЛЕ В ІНТЕР'ЄРІ МІСЬКОЇ КВАРТИРИ ЧИ ЗАМІСЬКОГО БУДИНКУ
СТИЛЬ АМПІР В ІНТЕР'ЄРІ – ДЕМОНСТРАЦІЯ ОФІЦІЙНОСТІ ТА ВАЖЛИВОСТІ ПРИМІЩЕННЯ
ЯПОНСЬКИЙ СТИЛЬ В ІНТЕР'ЄРІ - ЕСТЕТИЧНИЙ ДИЗАЙН БЕЗ НАДМІРНОСТЕЙ
ЯК ОФОРМИТИ ІНТЕР’ЄР В СТИЛІ ХІПІ?
СУЧАСНИЙ ІНТЕР’ЄР В МАРОККАНСЬКОМУ СТИЛІ

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.