Невагома органза MAGA для виготовлення тюлю і легких гардин

КАТАЛОГИ

Невагома органза MAGA для виготовлення тюлю і легких гардин

MAGA

Склад: 100% поліестер
Ширина: 300 см
Вага: 23 г/м²
Колірна гама: 36 тонів

Органза викликає асоціації з чимось легким, повітряним, газоподібним. Вона вабить і зачаровує, не дарма з неї люблять шити свої костюми виконавиці східних танців! "Чарівна", магічно магнетична колекція органзи MAGA виправдовує свою назву. Це невагома прозора тканина-ефір, струмлива, повітряна, з світлим і м'яким мерехтінням.

Тюлева колекція MAGA є синтетичною однотонною органзою - прозора, легка, в міру жорстка і дуже міцна тканина. Ці якості забезпечує спеціальна технологія: в ткацтві бере участь найтонша нитка з поліестеру, одержана методом скручування двох структурно різних поліефірних волокон. Таким чином з'являється м'який сріблястий блиск і переливи на сонці.

"Магічна" органза чудово підходить для виготовлення тюлю і легких гардин. Тонка і витончена вона прикрасить будь-яке приміщення: додасть йому легкості, романтичності і неповторної вишуканості. Досить прозора, щоб не красти світло, MAGA заломлює сонячні промені в м'яке розмірене сяйво, і таким чином створює в приміщенні дуже затишну і приємну атмосферу. Пропускаючи світло, органза водночас огортає кімнату легким серпанком, захищаючи кімнату від сторонніх поглядів.

Колекція має низку переваг - висока міцність і довговічність, відмінна світлостійкість і оптимальна повітропроникність, не сильно мнеться і чудово зберігає форму, невибаглива в догляді. Відносна жорсткість MAGA іноді може перешкоджати створенню бажаних м'яких складок, які виходять дещо ламкими. Але водночас колючість органзи затребувана в дизайні сучасних інтер'єрів (техно, хай-тек). Кращими її "сусідами" стануть будь-які інші переливчасті і блискучі тканини, наприклад, тафта і сатин. Практики підкреслюють, що безперечною практичною перевагою цієї тюлевої колекції є її ширина - 300 см. "Мінусом" органзи може здатися певна складність швейних робіт.

Колор-карта органзи MAGA досить широка і представлена як натуральними (палевими і димчастими) тонами, так і трендовими - винно-червоними і небесними.

Органзу бажано використовувати в приміщеннях, де потрібне світло і свято: якщо хочеться споглядати прекрасний вид з вікна або наповнити світлом темне приміщення; у вітальнях, приймальнях, банкетних залах - щоб додати урочистості та елегантності. Для створення повітряного інтер'єру у вітальні підійде MAGA світлих тонів, а димчасті створять атмосферу таємничості й інтимності. Чудово підійдуть легкі гардини з органзи для панорамних французьких вікон або красиво задрапіруйте еркер.

Ідеальним варіантом для декорування спальні будуть двошарові штори з MAGA нюансних поєднань. Крім фіранок, в спальні з органзи можна облаштувати завісу або чудовий балдахін для ліжка, які будуть навіювати легкі і красиві сни. Органза також популярна для створення невимушеного настрою в дитячій кімнаті. Крім фіранок, тканину MAGA можна використовувати для створення аксесуарів і декоративних елементів інтер'єру - оригінальних чохлів на дивани, крісла, стільці; ширми екрану, легкої завіси-перегородки.

Витончена естетика, зносостійкі якості і практичність тюлевої колекції MAGA неодмінно зацікавлять текстильних дизайнерів приміщень сегменту HoReCa (ресторани, готелі, відпочинкові комплекси, будинки відпочинку).

Органза MAGA це невагоме диво у Вашій оселі!

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.