ОДЯГНІТЬ ВІТАЛЬНЮ В НОВЕ

ТЕКСТИЛЬ У ІНТЕР'ЄРІ

ОДЯГНІТЬ ВІТАЛЬНЮ В НОВЕ

 

Вітальня – особлива кімната. Це те атмосферне місце, де ми відпочиваємо, дивимось фільми, читаємо, спілкуємось, розслабляємось та робимо безліч інших приємних речей. Хочеться, щоб вона завжди обволікала своїм затишком та теплом.

На жаль, з часом, будь-який інтер’єр може набриднути, перестати надихати. Але вихід є! Наприклад, змінити текстильне оформлення кімнати. Стильні тканини у вдалому поєднанні допоможуть вдихнути нове життя у ваше гніздечко. Найважливішою приємністю є те, що така трансформація не вимагає багато часу та коштів!

Сміливі подушки. Вони додадуть динаміки пастельному, однотонному інтер’єру. Комбінуйте форми, відтінки, матеріали, візерунки. Не бійтесь використовувати унікальні кольори, які в кімнаті ніде більше не зустрічаються. До прикладу, яскравий мазок модернової геометрії PICTOR або ж насичена кольором колекція TOKYO PRINT, без сумніву, приваблять увагу ваших гостей.

Оригінальне покривало. Коли диванна оббивка вже не тішить своїм виглядом або душа просто хоче змін, найпростіший спосіб перетворити канапу на щось стильне та неординарне – це накинути на неї круте покривало. Об’ємний WESTERN, геометричний хаос від HORACIO та ще сила-силенна інших варіантів. Обирайте, те до чого тягнеться рука, око та серце.

Текстильні шпалери. Можливо, не дуже поширений, проте найбільш ефектний спосіб оповити магією ваш дім. Це той момент, коли ризик виправданий. Одягніть лиш одну частину кімнати в тканинку й слова будуть зайві. До прикладу, весняний льон із колекції BEAT зробить стіну м’якою та теплою. Кімната розквітне, почне дихати та надихати.

Штори. Їхній вплив на загальне враження від оселі просто колосальний. Це дуже сильний декоративний елемент. Портьєри, крізь чиї складки крадькома проникає світло, оживають, а розсіяні промені сонця наповнюють кімнату особливим настроєм. Таку бажану ненав’язливу атмосферу подарують заворожуючі патерни колекції TUNDER або ж акварельне полотно від GABRIEL DELFT.

Ширма. Родом із Китаю VII століття цей предмет декору як ніхто інший вміє створювати інтригу. Дерев’яна рама, яку любить огортати шовк та бавовна, додасть неповторної загадковості та пікантності. Завдяки своїй мобільності вона здатна хоч щодня перекроювати простір. Казковий рослинний патерн різнобарвної GOYA стане ідеальною оздобою для цього східного декору. В сучасній інтерпретації ширма може бути й без каркасу – у вигляді навіси. В такому оформленні найкращим захисником від небажаних зацікавлених поглядів стане вузлувата TOMO.

Пано. Так просто, але наскільки елегантно! Невеликий шматок соковитої тканини може легко задати тон усьому інтер’єру. Стати головним акцентом у кімнаті, без сумніву, заслуговує строкатий PATCHWORK та безмежно колоритний NEPAL. Перетворившись на картину, вони вражатимуть насиченістю, закохуватимуть своєю енергетикою, заворожуватимуть східним ароматом.

Скатертина. Традиційний обідній стіл, одним помахом руки, може перетворитись на розкішний елемент декору. Зробить це виразна скатертина. Експериментуйте з форматами та розмірами. Поєднуйте різні фактури, відтінки та орнаменти. Смуги, завитки, рослинні мотиви, фантазійні квадрати – очі розбігаються від вибору колекції FLORIDA. Будьте впевнені, що такий стильний декор додасть вишуканості та пишності вашій вітальні.

Аксесуари. Грамотно підібрані дрібнички, які гармоніюватимуть із дизайном, зададуть правильного ритму оселі. Невеликий килимок із цікавим принтом, задекорований тканиною вазон або рамка для фотографій, світильник із текстильним абажуром. Фантазуйте та пробуйте, адже кожна деталь важлива.

Текстиль – це серйозно. Він може до невпізнанності змінити домівку, тому до його вибору треба підходити розважливо. Тканина має бути приємною не тільки на вигляд, а й на дотик. Як говорить генеральний директор компанії InteriorFabrics Сергій Костенко: «Тканина – це найбільш комунікативний матеріал. Коли ми до неї торкаємось – вона з нами говорить. Торкніться її, подружіться з нею. Текстиль має подобатись. Він має робити комфорт!».

Творіть, оновлюйте, доповнюйте свій унікальний простір. Текстиль вам у цьому допоможе. І пам’ятайте, що інтер’єр є вдалим тоді, коли ви отримуєте від нього безкінечний потік задоволення.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.