Оформлення інтер’єру текстилем у смужку

ТЕКСТИЛЬ У ІНТЕР'ЄРІ

Оформлення інтер’єру текстилем у смужку

Смужка – один з найпопулярніших малюнків, який протягом багатьох століть не втрачає своєї значущості в сфері текстильної моди. Цей достатньо простий геометричний орнамент має власну магічну силу, він з легкістю може візуально збільшити або зменшити простір, змінити сприйняття форми та візуально підкоригувати розміри приміщення. Ефект «смужки» добре себе зарекомендував і у великих, і малих кімнатах, і у кімнатах неправильної форми…

У цій статті ми розкриємо Вам маленькі секрети використання текстилю у смужки для візуального маніпулювання простором.

У текстильному декоруванні інтер’єрів використовують горизонтальні та вертикальні, широкі та вузькі, класичні та сучасні варіанти рисунків у смужки, в два та більше кольорів, тьмяні чи яскраві, з поодиноким та частим повторенням смуг, у вигляді хвиль чи зигзагу.

Пропонуємо Вам переглянути асортимент тканин у смужку компанії Interior Fabrics:

Горизонтальні – Sahara SH-61Country Style, VeneziaAspen KendalMojacar, Bergamo.

Вертикальні – Country Style, Classic VerdiClassic ShartresClassic LuigiAspen ColoradoGregalCalanMontreuxArosaDavosPaulSanfordRaymondGioconda BosseEmilyLuzSeal, Pasoa.

Зигзагоподібні – Amalfi, Amalfi-2Tokyo Print GeometricoBahatiEter.

Хвилясті – Tolosa.

Вертикальні смуги збільшують видимість висоти, а горизонтальні ширини. Та не все так просто, як виглядає на перший погляд. Аби створити комфортне та стильне середовище, зручне та затишне, часом замало мати смак та уявлення про інтер’єрні стилі та прийоми, і, ми радимо, все таки звернутися до професійного дизайнера.

До прикладу, у високій, але вузькій кімнаті варто оформити віконні прорізи портьєрами в горизонтальні смужки, щоб уникнути ефекту колодязя. А от в широкій кімнаті з низькою стелею, витонченості віконним прорізам додадуть портьєри з контрастними вертикальними смужками.

Зигзагоподібні малюнки найкраще використовувати як акцент, наприклад, для пошиття скатертин, декоративних подушок, оббивки пуфів, спинок крісел, табуреток... Хвилеподібні смужки додають інтер'єру легкості, невимушеності, динаміки. Смужка добре гармоніює з квітково-рослинними орнаментами, клітинкою та може використовуватись в багатьох стилях.

Всі тканини Interior Fabrics у смужки, які представлені на сайті, Ви можете переглянути тут.

Nota Bene! Щоб отримати затишний інтер’єр потрібно зберігати гармонію у поєднанні орнаментів та виборі кольорів меблевого, шторного текстилю.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.