Оформлення замовлення в інтернет шоу-румі Interior Fabrics

НОВИНИ

Оформлення замовлення в інтернет шоу-румі Interior Fabrics

Уже зараз на нашому сайті представлено кілька тисяч позицій і пошук потрібної тканини спрощується за рахунок вибору фільтрів і сортування позицій за кольором, малюнком, ціною, матеріалом, стилем і призначенням. Як замовити потрібну позицію, як її оплатити і де забирати замовлення ми розповімо в цій статті.

Всі представлені на сайті тканини доступні для замовлення від 0,5 метра і знаходяться на складі. Стандартні терміни доставки тканини від часу замовлення до отримання тканини - до 14 днів, зазвичай -близько тижня. На сайті вказана ціна за метр погонний, ширину тканини Ви можете бачити в її характеристиках. До слова, склад тканини і її ширина, вага а також показники по тесту Мартіндейла, світлостійкість, а також розміри рапорту патерну - вся ця інформація вказана нижче під фото тканини.

Якщо Ви вже знайшли і вибрали потрібну тканину і готові оформити замовлення, прохання звернути увагу, що якщо Ви плануєте згодом відстежувати статус замовлення плюс хочете придбати даний товар зі знижкою*, пропонуємо зареєструватися на сайті інтер'єрних тканин Interior Fabrics.

*Зареєстровані на сайті користувачі зі статусом Партнер (дизайнери, декоратори, архітектори, виробники/пережчікі меблів) купують усі товари нашого асортименту за своєю партнерської ціною а також можуть безкоштовно замовляти для роботи каталоги шторних і меблевих тканин та завантажувати патерни. Роздрібному покупцеві після реєстрації ми надаємо знижку 10% на всі позиції каталогу, крім акційних позицій і стокових пропозицій.

Прохання при оформлення замовлення вказувати номер відділення Нової пошти, де Вам буде найзручніше забрати замовлення. Після оформлення замовлення на сайті спосіб оплати а також терміни доставки Ви можете оговорити в телефонному режимі - наш менеджер зв'яжеться з Вами. Надалі відстежувати замовлення Ви будете в своєму робочому кабінеті (зараз ми допрацьовуємо цей функціонал і він буде доступний уже найближчим часом).

Також у своєму робочому кабінеті розміщені контакти Вашого персонального менеджера, тому, якщо у Вас виникнуть питання Ви можете звернутися в зручний для Вас спосіб - написати на електронну пошту або зателефонувати за телефоном або ж заповнити форму звернення просто на сайті, і оперативно отримати вичерпну відповідь на поставлене запитання.

Завжди раді бачити Вас в нашому інтернет-магазині інтер'єрних тканин, оббивної шкіри та шторної і меблевої фурнітури Interior Fabrics. Слідкуйте за новинками і акціями!

 Interior Fabrics - більше ніж текстиль!

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.