Особливості виробництва рогожки для оформлення інтер’єру

ТЕКСТИЛЬ У ІНТЕР'ЄРІ

Особливості виробництва рогожки для оформлення інтер’єру

Розмаїття інтер'єрних тканин дозволяє підібрати підходящий варіант для будь-якого інтер'єру і задовольнити навіть найвибагливішого клієнта. Далі ми поговоримо про характеристики рогожки.

Рогожка – це досить щільний тип тканини, який відрізняється високою міцністю. Способом плетіння вона нагадує мішковину, однак поверхня цієї тканини для оббивки меблів може бути ворсистою.

Виробництво рогожки

Рогожка дуже приємна на дотик, оскільки вона володіє м'якою ворсистою поверхнею. Для виробництва рогожки використовуються шовкові, лляні та вовняні волокна, а також бавовна. Крім того, до складу матеріалу входить акрил і поліестер, завдяки яким забезпечується високий рівень міцності тканини.

Важливою особливістю рогожки є наявність грубого плетіння нитки і товстих волокон. Оскільки нитки тканини переплітаються парами, то рогожка володіє шаховим малюнком. Вона довговічна і зберігає гарний зовнішній вигляд протягом тривалого періоду часу. Рогожка відрізняється підвищеною пружністю, практично не мнеться і відмінно тримає форму. Догляд за рогожкою також не представляє особливої складності, оскільки немає необхідності в застосуванні спеціальних засобів і розчинів.

Оформлення інтер’єру

Рогожка – це підходящий матеріал для оббивки будь-якого типу м'яких меблів та пошиття штор. На нашому сайті представлений широкий асортимент фактур і відтінків (Baryt – меблева та шторна, Mineral – штори та Shetland – меблева), що дозволяє підібрати тканину, яка впишеться абсолютно в будь-яке оформлення інтер'єру.

Рогожка від сучасних виробників прекрасно виглядає в ролі оббивки крісел, пуфів, диванів та штор. Ця тканина володіє високою стійкістю до пошкоджень та широко поширюється для оббивки меблів та пошиття штор, які використовують у громадських місцях.

Рогожка: основні переваги

Розгляньмо список найбільш значущих переваг рогожки, серед яких:

- доступна ціна (рогожка є одним із найбільш вигідних варіантів оббивної тканини);
- стійкість до агресивних речовин і механічних пошкоджень (до складу тканини додатково входять хімічні волокна, що дозволяють запобігти втрату форми і розтягування);
- приємний дизайн (структура рогожки має досить цікавий та привабливий зовнішній вигляд; ця тканина є найбільш підходящим варіантом для оббивки м'яких меблів в офісах та прихожих);
- великий вибір колірної гамми;
- нескладний догляд.

Якщо ви вирішили купити у нас меблеву тканину рогожку або у вас залишилися питання відносно її характеристик, звертайтесь до своїх менеджерів.

Читайте також:

МІКРОФІБРА – НАДІЙНА ОББИВКА «АНТИКІГОТЬ»
ВОВНЯНА ТКАНИНА ДЛЯ ДЕКОРУВАННЯ ІНТЕР'ЄРУ ТА ЇЇ РІЗНОВИДИ
ШКІРОЗАМІННИК ДЛЯ ОББИВКИ МЕБЛІВ ТА ОФОРМЛЕННЯ ІНТЕР’ЄРУ

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.