PROM DESIGN FEST по-львівськи

НОВИНИ

PROM DESIGN FEST по-львівськи

Подія відбулась в одному з торгових центрів Львова. Під час фестивалю можна було замовити або купити оригінальні вироби українських виробників, а також, що надзвичайно важливо, поспілкуватися з дизайнерами. Детальніше про секрети оформлення інтер’єрів та предметний дизайн можна було дізнатися відвідавши безкоштовні лекції, майстер-класи та воркшопи.

Декілька слів про дизайнерів, з якими поталанило поспілкуватись та побувати на їхніх лекціях. Студія Ideadea — це команда львівських дизайнерів Ростика Сорокового та Ірини Гуменчук, які займаються створенням проектів інтер’єрів та розробкою предметів інтер’єру. “Ідеї приходять в голови багатьох, але лише сміливі здатні їх втілити” – розповідав Ростик Сороковий. На виставці вони представили новинку - керамічний торшер Yocco. За словами Ірини Гуменчук натхненням для створення керамічного торшера став дитячий спогад про батьковий сервіз, який мав дивні форми ручок.

Відвідувачі фестивалю звернули увагу на оригінальний безкаркасний пуф  у нашій тканині з колекції Susan авторства Ірина Старух — львівської дизайнерки зі Студії домашнього текстилю.

Підсумовуючи наше враження від даної події, відмітимо, що на фестивалі панував гарний настрій та конструктивні розмови. Кожен відвідувач отримав нові враження та відчуття гордості за наших українських дизайнерів. І ми також пишаємося, що завдяки своїй роботі, можемо долучитися до цього процесу.  

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.