Sanremo - італійський аутдор

ОББИВНІ МЕБЛЕВІ ТКАНИНИ

Sanremo - італійський аутдор

 

Як була створена колекція текстилю Sanremo? Підозрюємо, що десь під оливковими рощами в італійському однойменному містечку. 

Ця стильна вулична тканина з жакардовим переплетенням є втіленням курортної елегантності найвідомішого курорту Італійської Рів'єри.

Завдяки Sanremo легко облаштувати справжню вітальню під відкритим небом: нею можна оббивати меблі, шити тенти, жалюзі, парасольки, подушки та скатертини.

Завдяки високій граматурі, стійкості до вологи та сонячного випромінювання, тканина справді довговічнна і змусить вуличні меблі та аксесуари служити протягом багатьох сезонів.

Важливо й те, що Sanremo можна безпечно використовувати на яхтах і поблизу басейнів – адже тканина стійка до морської та хлорованої води.

Її легко чистити та обслуговувати. Колекція Sanremo складається з чотирьох гармонійно складених візерунків, натхнених тканинами одягу. Кожен візерунок доступний у 6 кольорових варіаціях.

Яскравих, соковитих, які повністю відображають дух Санремо. Чорний та білий – символізують круті схили й піщаний берег. Червоний – гарячі черепиці італійських вілл, а зелений, голубий й жовтий – насичену барвами природу Італії, її пальми, море і полумяне сонце. 

Смужка Sanremo, зигзаг Grado, робм Ravello та однтон Positano – що це треба для гармонійного й виразного проекту аудтор? 

Хотіли б отримати зразки у роботу або познайомитись із колекцією ближче – заповнюйте форму за посиланням – надішлемо деталі й додатково прикріпимо вам електронний каталог із чудовим вибором крутих тканин для вулиці. 

 

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.