Сергій Костенко: «ARCH-Podorozh – це завжди драйв та шалена енергетика»

НОВИНИ

Сергій Костенко: «ARCH-Podorozh – це завжди драйв та шалена енергетика»

 

Осінь – пора збирати врожаї та підбивати підсумки проробленої роботи. Але у сфері дизайну та меблів – це лише початок сезону, старт періоду цікавих подій, які стимулюють розвиватись та рухатись вперед. Одним із таких заходів є ARCH-Podorozh для дизайнерів та архітекторів України, яку організовує агентство архітектури й дизайну Zdorenko agency. Компанія INTERIOR FABRICS неодноразово брала участь у таких подіях, не відмовилась і цього разу від шансу поспілкуватись з творчими й цікавими людьми та представити їм нашу гордість – TM ITALVELLUTI.

«З першого погляду, формат ARCH-Podorozh може бути схожим на місце презентацій спонсорів. Але пані Ларисі (Лариса Здоренко – засновниця агенства архітектури та дизайну Zdorenko agency) вдалось зробити набагато більше – вона створила простір для зустрічі однодумців, – ділиться своїми враженнями Сергій Костенко, генеральний директор Компанії INTERIOR FABRICS, офіційний представник ITALVELLUTI в Україні. – Підхід до запрошення гостей та партнерів справді професійний. Атмосфера дуже дружна та відкрита. Формат заходу був побудований на спілкуванні й постійному діалозі спікерів з аудиторією.

Багато хто з учасників вже далеко не вперше бере участь у ARCH-Podorozh. А що найважливіше, ці люди, ці «вершки» українського дизайну не просто знають один одного, вони поділяють однакові цінності.

Щодо обговорюваних питань це були безумовно теми, які сьогодні хвилюють суспільство. Наприклад, «Як у своїй відповідальності виходити за рамки квартири? Як брати відповідальність за цілий будинок, вулицю чи місто?». Доволі активну дискусію викликало питання «Куди рухається голландський дизайн?». Актуальним було і дослідження того, як вирватись із надмірної економії, де замовник формує своє бачення тенденцій і як дизайнеру грамотно «домінувати».

Коли людина сама думає над чимось прогресивним, стильним й класним, складається враження, що ти наодинці і, відповідно, нічого не можеш змінити. А такі зустрічі вселяють впевненість, що все зовсім не так. Коли однодумці збираються разом, коли люди діляться своїм позитивом та ідеями – з’являється шалена енергетика. Тому для мене ARCH-Podorozh – це завжди драйв та зарядка бадьорістю».

Своїми враженнями про захід, який у середині листопада розпочався у Харкові та перемістився у мальовничу місцину – Малинівку, ділиться і регіональний менеджер INTERIOR FABRICS Олена Халіна: «ARCH-Podorozh  принесла мені нові знайомства та, що найголовніше, показала неординарне бачення світу, об'єктів, ситуацій очима дизайнерів й архітекторів. А неформальна атмосфера дуже круто об’єднала незнайомих людей».

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.