Шеніл – популярна м’яка оббивна тканина

ОББИВНІ МЕБЛЕВІ ТКАНИНИ

Шеніл – популярна м’яка оббивна тканина

Шеніл був вперше розроблений в Америці і спочатку складався з начесаних вручну ниток. Із часом технологія виробництва змінювалася й удосконалювалася, проте загальна структура матеріалу і його зовнішній вигляд залишилися такими ж. Сьогодні шеніл стає все більш популярним і його можна знайти у більшості меблевих майстерень.

Сучасний шеніл використовується не тільки для оббивки меблів, але й для пошиття штор, одягу і постільної білизни. Таким чином, можна сказати, що шеніл - це універсальний матеріал. Широке поширення отримав також його різновид – жакардовий шеніл (тип жакарда, що має складне плетіння і вишуканий зовнішній вигляд).

Тканина шеніл та її основні властивості

Виготовлення шенілової тканини може здійснюватися з використанням найрізноманітніших матеріалів, таких як льон, бавовна, шовк і поліестер. Саме від вихідного матеріалу багато в чому і залежатимуть властивості тканини. Незважаючи на це, основні властивості шенілу залишаються незмінними.

У процесі виробництва одна з ниток тканини повинна бути пухнастою, саме тому меблева тканина шеніл має ворсисту поверхню. Він не тільки виступає в ролі декоративного елемента, але і запобігає кошлатанню і забрудненню. Забарвленню підлягає не готова тканина, а окремі нитки до плетіння. Таким чином, значно підвищується стійкість забарвлення шенілової тканини.

Меблевий шеніл: переваги

До основних переваг шенілової тканини відносяться наступні:
• естетичний зовнішній вигляд і приємні тактильні відчуття (особливо це характерно для жакардового шенілу);
• гладкість і м'якість;
• широкий асортимент матеріалів і відтінків;
• простота в догляді за тканиною (немає необхідності в покупці дорогих засобів по догляду і частому чищенні оббивки);
• невисока вартість (якщо проводити аналогію з жакардом і велюром, то покупка шенілу обійдеться вам набагато дешевше, разом з тим він ні в чому не поступається за експлуатаційними характеристиками).

Така кількість переваг переконливо говорить про вигоду придбання шенілової тканини для свого інтер'єру. Шеніл впевнено лідирує серед інших оббивних матеріалів для м'яких меблів.

Асортимент шенілових тканин Interior Fabrics разноманітний. Переглянути всі представлені на сайті варіанти можна перейшовши за лінком http://interior-fabrics.com.ua/ua/fabric/material/119

Купити меблевий шеніл 

Якщо ви вирішили придбати меблевий шеніл, рекомендуємо зв'язатися з нашими фахівцями, які допоможуть підібрати потрібний матеріал для вашого інтер'єру і оформити покупку. На нашому сайті представлено величезний вибір тканин різного типу та кольорів на будь-який смак і для будь-якого інтер'єру.

Додаткові відомості ви можете отримати, зв'язавшись із нами за вказаним номером телефону.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.