Тартан в інтер’єрі – стильно, актуально і затишно

НОВИНИ

Тартан в інтер’єрі – стильно, актуально і затишно

Шотландська клітинка, або тартан, надзвичайно актуальний та стильний рисунок. А до кількох тисяч відомих у світі клітинок італійська фабрика меблевих тканин Italvelluti (Італвеллюті) додала ще шість, уклавши їх у колекцію декоративних оббивних тканин CELTIC. 

Клітинка тартан є тканим рисунком, котрий утворюється переплетінням попередньо забарвлених ниток. Понад шість тисяч клітинок «тартан», абсолютно різних за колористикою та співвідношенням пропорцій, «панували» в одязі та на модних подіумах. А завдяки сучасним дизайнерам інтер’єрів клітинка стала надзвичайно популярна та затребувана і у текстильному дизайні інтер’єрів. 

Ми сприймаємо цей рисунок як надзвичайно домашній, теплий, затишний. Саме тому він буде доречним в інтер’єрах вітальні, спальні чи кухні. Якщо ж Ви задумали організувати справжній «чоловічий» інтер’єр, наприклад, кабінету – і тут тартан стане в нагоді. Адже тканин з цим патерном є величезний вибір, а тому знайти власне свій, потрібний варіант клітинки – лише справа часу. 

Без інтер’єрної та декоративної тканини у клітинку тартан не можливо уявити інтер’єри у Кантрі та англійська Класика. Проте і сучасні інтер’єри «дружать» з цим рисунком, адже він сильний, харизматичний, чіткий… 

Доповнять такі інтер’єри елементи з цегли (наприклад, частина стіни), натуральний камінь (особливо каміни), масивне дерево (на меблях, наприклад). Гарними компаньйоном для тканини в клітинку CELTIC стануть однотонні тканини, наприклад CELTIC UNI. 

Де б не використати цю тканину в клітинку, чи для оббивки дивану чи крісла, для пошиття штор чи фіранок, як плед, скатертину чи покривало, як тканинні шпалери, чи для обтягування плафонів тощо… кожен такий елемент стане осередком стилю та затишку. І, звичайно, Вашого гарного настрою!

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.