Текстиль для декорування дитячих кімнат

ТЕКСТИЛЬ У ІНТЕР'ЄРІ

Текстиль для  декорування дитячих кімнат

Якщо говорити загалом про вибір текстилю для дитячої кімнати, а це і штори, і чохли, і оббивка меблів, і різноманітні декоративні елементи… то, у першу чергу, варто відповісти на кілька найпростіших запитань - вік дитини, її вподобання, застереження лікарів …

Звичайно, ми радимо звертатися до професійних декораторів, але, не можемо заперечувати, що кожна жінка є дизайнером і митцем). А як інакше?
Отож, перегляньте журнали, полазьте по форумах та блогах, нагугліть трохи гарних картинок. Якщо Ви вже приблизно уявили, як має виглядати кімната, час розпочати вибір тканин для штор, оббивки та декорування інтер’єру.

На що радимо звертати увагу? Першим ділом Ви будете дивитися на колір та рисунок тканини, але не забудьте подивитися її склад. Звичайно, що наявність у тканині поліестеру значно збільшує її витривалість та полегшує догляд за нею, проте наявність у тканині бавовни, льону, віскози робить її приємнішою на дотик, антистатичною, більш екологічною, доброю… Наприклад, у нашому каталозі представлені тканини з колекції PERCHA – склад тканини 65% PL, 35% CO. Тут є тканини в смужку, в веселі кольорові плямки, з зображенням дівчат та квітів. Для малюків доречною буде тематика ведмедиків - тканина TEDDY (50% CO, 50% PES).

Для оформлення дитячої кімнати пасують і кольорові однотонні тканини, і тканини у смужки чи клітинку - вони додадуть кімнаті жвавості та настрою. До слова, користуючись фільтрами в Каталозі легко знайти потрібну тканину - ви можете шукати за кольором, за рисунком, за складом…
Найпростіше поєднати у кімнаті два- три кольори та рисунки, зробити кілька акцентів. Сучасні дизайнери люблять експериментувати та збирати в одному приміщенні неймовірну кількість кольорів, текстур та рисунків, але ми радимо бути обережнішими та зваженими у виборі – як каже відома приказка, що забагато, те - нездорово…

Радимо використовувати елементи з натурального дерева – це і модно, і екологічно. Зверніть особливу увагу на освітлення.
Тепер кімната Вашої дитини буде справді казковою! А Ви можете собою пишатися!

Якщо ж у Вас залишились запитання або Ви потребуєте нашої консультації - пишіть, телефонуйте. Ми тут поруч і завжди раді допомогти.

Читайте також:

ТЕКСТИЛЬ ДЛЯ ДЕКОРУВАННЯ КУХНІ
ТЕКСТИЛЬ ДЛЯ ДЕКОРУВАННЯ ВІТАЛЬНІ

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.