Тепла і затишна шотландська клітка тартан в колекції італійської оббивки CELTIC PLAID

КАТАЛОГИ

Тепла і затишна шотландська клітка тартан в колекції італійської оббивки CELTIC PLAID

CELTIC COLLECTION

Вага: 560 г/мп (Panarea - 515 г/мп)
Ширина: 138/140 см
Склад: 100% поліестер
Тест на стирання: 70 000 циклів
Колірна гама: 8 колірних ансамблів.

Культурна спадщина кельтів, а саме вовняний одяг волелюбних горців Шотландії, надихнула італійських текстильників на створення "кельтської" колекції оббивки з традиційним малюнком тартана. У холодну пору року інтер'єр вимагає змін. Він потребує присутності вовняних деталей, йому необхідні елементи в теплій колірній гамі.

На відмінно з цими завданнями справляється Celtic Сollection, що включає в себе три різних тканини - Celtic Plaid, Celtic Uni і Panarea. Це виключно м'які і тактильно привабливі оббивки, але в той же час вони міцні і зносостійкі. Чудовою особливістю всіх тканин Celtic Сollection є двосторонній характер декору, що дозволяє оптимізувати розкрій матеріалу і використовувати оббивку на будь-яких частинах м'яких меблів, а також в оформленні інтер'єру (штори, покривала, подушки, шпалери) та при створенні окремих предметів (торшерів, ширм). Ця колекція оббивок Італвеллюті володіє високими фізичними якостями (зносостійкість, пілінг, стійкість до деформацій і дії світла).

Основна тканина колекції - Celtic Plaid - визначає переважний дизайн пледа, тобто клітини з різних за тоном і масштабом смуг. Великий раппорт достовірно відтворює рукотворну шотландську тканину, традиційно виконану саржевим переплетенням. Але в італійській версії за зовнішньою легкістю і простотою дизайну ховається висока текстильна технологія - різнофактурна пряжа і щільна структура тканини, що забезпечують прийнятні фізичні якості для меблевої оббивки. Наявність шенілової пряжі виключає утворення на поверхні тканини волокнистих грудочок. Незважаючи на чисто синтетичний склад, тканина "дихає", а її незначна повітряність забезпечує відмінний тепловий комфорт.

Шотландська клітина на піку моди. Інтер'єр по-шотландськи завжди дуже мужній, і тартан - один із способів підкреслити якість в інтер'єрі. Саме тому він часто з'являється в чоловічих інтер'єрах (наприклад, справді доречний в спальні холостяка або креативного юнака). На думку психологів, клітинка позитивно діє на психіку: упорядкований і пропорційний візерунок заспокоює і гармонізує простір.

Наявність в колекції двох різнофактурних однотонних Celtic Uni і Panarea значно полегшує процес створення гармонійних м'яких меблів, дає багато варіантів комбінацій і стилістичних прочитань "шотландки". Дизайн координати інспірований одяговою модою, і в першу чергу вовняними тканинами типу твіду.

Celtic Uni - це однотонний координат з зигзагоподібним малюнком ("в ялинку"), який в точності повторює саржеву структуру основної тканини (Celtic Plaid). Чіткість рисунка і м'яка фактурність тканини дозволяє їй виконувати функцію не тільки компаньйона, але і в якості самостійної колекції.

Образна асоціація координата Panarea - це продовження історії подорожей по таємних куточках Італії. Панарея - крихітний острів на півдні Італії з дивовижними за красою пейзажами і насиченим ароматами повітрям, на якому дуже часто люблять відпочивати знаменитості. Panarea представлена ​​виробником як однотонний координат, що зовні нагадує костюмну шерсть "кашку". Але головний ефект Panarea полягає у мінливому кольорі поверхні (залежно від кута огляду), що досягається використанням контрастних за фактурою і кольором ниток основи і піткання. Цей момент надзвичайно важливий при розкрої моделі, де слід враховувати напрям ворсу. Тканину характеризує відносно проста щільна структура, зовні імітує "полотняний" малюнок, для посилення виразності якого використані шовковиста основа і матовий шеніловий уток різного тону. Присутність гладких блискучих волокон основи наповнює світлом і облагороджує тканину м'якими відливами, а ворсистий уток робить її м'якою і приємною при дотику.

Колірний ряд колекції вторить натуральним прототипам, тут переважають м'які теплі і ахроматичні тони, з ледве помітним акцентом червоного.

Celtic Сollection настільки універсальна, що прекрасно себе почуває як в класичному інтер'єрі, так і в мінімалізмі. Завдяки строгому дизайну тартана в просторі будинку можна створити представницьку обстановку. Теплі кольори Celtic collection особливо добре пасуватимуть до заміських будинків і котеджів. У найбільш затишній кімнаті будинку тартан буде навпрочуд доречним. Особливо виправдана його присутність, якщо у вітальні є камін або його імітація. Ви тільки уявіть собі, наскільки класично-теплим вийде інтер'єр: потріскування каміну, мерехтіння вогника на картатому дивані або пледі ... краса, правда?

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.