Тканини, в які вплетений льон

ТЕКСТИЛЬ У ІНТЕР'ЄРІ

Тканини, в які вплетений льон

 

Сучасний споживач тяжіє до натурального – й це незаперечний факт. Бавовна і льон є найпоширенішими матеріалами для виготовлення текстилю. Зазвичай ця комбінація є ще доповнена віскозою або поліестром, щоб зміцнити волокна.

У колекції Interior Fabrics також є тканини, в яких проріс льон. Кожна з них вражає дотик своєю натуральністю й рельєфністю. Давайте знайомитись з ними ближче.

BROOKLYN – фактурна тканина, чия стильна смужка стане влучною прикрасою для будь-якого інтер’єру. Невибілений льон, на якому фарбою розлились пастельні пасма, є настільки стильним, що неможливо відірвати погляд.

FANCY STELLA – рельєфний жакард у нетривіальний патерн. Його візерунки хочеться без упину розглядати. Цікаве поєднання кольорів, акуратна геометрія і шалена тактильність – м’які меблі мріють, аби їх огорнути в таку красу.

WONDERFUL – цупка меблева оббивка, яка манить погляд своїми нестандартними сотами. Мерехтлива гра кольорів і фігур, відтінків і текстур створює тканині неабиякий шарм.

VASCO – з цієї тканини сам Васко Да Гама зробив би для свого корабля вітрила, адже саме льняна тканина служить найкращим матеріалом для цієї місії. Завдяки своїй природній колірній гамі, легкому блиску та міцності, тканина VASCO чудово підійде і для пошиття штор, і для меблевої оббивки.

FANCY FIORE – на цьому жакарді розцвів найсправжнісінький сад. Об’ємні абстрактні квіти, рельєфне плетення, соковиті кольори – ця тканина сповнює меблі яскравим настроєм та індивідуальністю.

MIDTOWN – італійський текстиль, створений для обожнювачів дрібної геометрії. Акуратні зигзаги, які прошивають тканину, створюють ефект falso unità, що з італійської означає – підроблена єдність. Дивлячись на тканину з далека, виникає сумнів чи це однотон, чи цей жакард візерунковий?

TURTLE BAY – улюблена тканина фанатів гусячої лапки. Це ще одна інтерпретація відомого візерунку, який користується шаленою популярністю. Соковиті поєднання кольорів, фактурне плетення і, звісно ж, натуральний склад – цей жакард є знахідкою для поціновувачів стильного текстилю.

FANCY GRECA – яскравий жакард у неординарну геометрію. Він виразний і харизматичний, фактурний і барвистий. Він має свою неповторну родзинку. Звивисті різнобарвні смуги, натуральний склад й делікатна текстура – FANCY GRECA полонить серце своєю ефектністю.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.