Trevira CS – тканина, яка врятує світ!

НОВИНИ

Trevira CS – тканина, яка врятує світ!

 

Слово «тканина» завжди сприймається як щось ніжне, м'яке, податливе, надзвичайно делікатне. З тканиною церемоняться і поводяться обережно, яким би не було її призначення. Нікому навіть на думку не спадає, що тканина може виявитися «стійким солдатом» і стати у пригоді.


Сучасні технології дозволяють створити тканину, за чиєю тендітною оболонкою будуть ховатися потужні експлуатаційні властивості. Однією з найяскравіших представниць «сильних» тканин є протипожежна Trevira CS. Вона не просто має спеціальне просочення, яке б захищала її від миттєвої займистості, вона протипожежна «зсередини» – завдяки складу своїх волокон.

Interior Fabrics представляє колекцію універсальних інтер'єрних тканин ASPEN, які на 100% складаються з Trevira CS. Але зовні – виглядають точнісінько як натуральні. Крім того, ефект природності надають ткана текстура, ніжна кольорова гама, картаті і смугасті патерни, які чудово виглядають в інтер'єрі в заміському стилі.

Коли Trevira CS тільки з'явилася в світі інтер'єрного дизайну, вона використовувалася виключно в об'єктах HoReCa. Саме там вона була як ніколи до речі. Незаймиста, практична, невибаглива в догляді (чистка за допомогою підручних засобів), максимально функціональна, водонепроникна і не чутлива до сонячного світла! Що може бути краще? Trevira CS звалилася як манна небесна на об'єкти готельно-ресторанного бізнесу!

І дійсно, тканини колекції ASPEN підходять для меблевої оббивки, для пошиття штор, столової білизни, чохлів для меблів і різних декоративних елементів з текстилю, а також для гамаків і сонцезахисних парасольок! Крім того, тканини з цієї колекції можна сміливо використовувати на плавзасобах: на яхтах, вітрильниках, човнах і так далі. І, повірте, їм нічого не буде! Якщо раптом на скатертину з Trevira CS потрапить морська вода – на ній не залишиться соляних плям, яких так бояться під час морських подорожей.

Напевно, страшно чути про таку високу функціональність, довговічність і практичність? В голові відразу ж спалахує червона лампочка, яка застерігає «Це ж страшна ХІМІЯ!». Так, волокна тканини Trevira CS створені не з натуральної сировини, а утворені хімічним шляхом. Ці тканини не натуральні, але! Вони на 100% екологічні, на їх виробництво витрачається набагато менше ресурсів, ніж на тканини, які складаються з натуральних волокон. Крім того, ви можете не боятися за своє здоров'я і за здоров'я своїх близьких. Тревіра не містить ніяких хімічних речовин, які могли б зашкодити вам.


І наостанок – ще один секрет про колекцію інтер'єрних тканин ASPEN і про саму Trevira CS – ці тканини приглушують звуки, частково їх можна вважати звукоізоляційними! Тож не дивно, що за останній час ці тканини все частіше виходять за межі HoReCa і офісних приміщень, і потрапляють у приватні інтер'єри. Вони практично ідеальні! Екологічні та безпечні. Тому вибирайте краще і пишайтеся цим!

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.