"Туманний диван" Олафура Еліассона на виставці в Tate Modern, Лондон

НОВИНИ

Олафур Еліассон і компанія Квадрат разом працювали над численними проектами більш десяти років. Їх останньою співпрацею є художня робота Fog Сouch, 2018, яка вперше була задумана як художня робота для конкретного об'єкта (штаб-квартири Квадрата).Розташований в самому серці будівлі, диван Fog є одним з трьох творів мистецтва, спеціально створених для цього місця. 

Щоб створити ідеальну поверхню для виробу, Еліассон і його команда витратили більше п'яти років на вивчення текстильних технологій. Вони працювали разом з ісландськими ремісниками над створенням плоского трикотажу, в якому використовуються методи, аналогічні тим, які використовуються при в'язанні вовняних светрів.

Туманний диван складається з модульних сегментів, кожен з яких має різні розміри. Форма кожної секції залежить від співвідношення між еліптичною задньою секцією і прямокутною підставою. Унікальна трикотажна вовняна тканинна оббивка нагадує хвилястий пісок, залишений відливом.



Андерс Біріель, генеральний директор Kvadrat: «Наша подорож з Олафур почалася з павільйону Serpentine Gallery 2007, і з тих пір ми продовжуємо наше тісне співробітництво. Олафур і його роботи є частиною нашої розповіді, ми поділяємо взаємне розуміння того, як ми досліджуємо і інтерпретуємо простір. "Туманний диван" - ще одна глава в нашій подорожі, і я з нетерпінням чекаю можливості побачити її серед інших своїх робіт в Tate Modern ».

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.