Ukrainian Urban Awards – час підкорювати нові вершини

ТЕКСТИЛЬ У ІНТЕР'ЄРІ

Ukrainian Urban Awards – час підкорювати нові вершини

 

Приємно зауважити, що сьогодні українські митці сфери дизайну та архітектури впевнено конкурують зі своїми західними колегами. Потреби споживачів щохвилини ростуть, смаки стають більш вишуканими, а відтак кожен творець прекрасного прагне розвитку й самовдосконалення аби мати можливість задовольнити кожен, навіть найбільш божевільний, запит своїх клієнтів.

Важливим й те, що шанс на успіх є у кожного, навіть у аматора-початківця. На сьогодні, існує не одна платформа, на якій юні таланти можуть потягатись своїми вміннями зі старожилами української архітектури і дизайну. А що найголовніше, в них є можливість проявити себе, продемонструвати усім і кожному свої ідеї й впевнено почати власний шлях до успіху.

На фінішній прямій 2017-го ми вітали переможців й учасників Всеукраїнського щорічного архітектурного конкурсу Інтер’єр року. Саме такий формат змагань є найбільш популярним та, як показує досвід, найбільш ефективним. Конкурси такого роду якісно популяризують український дизайн, визначають актуальні тенденції, а головне знаходять нових безмежно талановитих дизайнерів та архітекторів.

Не встиг рік 2018 розпочатись як стартувало нове змагання – Ukrainian Urban Awards, яке приймає проекти незалежно від їхнього масштабу, форми чи бюджету. Кожен учасник перебуватиме в рівних умовах. Будьте впевнені, що висококваліфіковане журі, яке складається з українських та іноземних архітекторів, справедливо оцінить роботи вітчизняних митців. Це змагання – це не лише шанс стати переможцем й отримати визнання, це можливість долучитись до покращення якості інфраструктури та середовища міст України, що є головною місією конкурсу.

Цікаво, правда? Якщо у вас на полиці залежався сміливий проект або є непереборне натхнення створити новий – саме час активізовуватись, адже Всеукраїнський конкурс архітектури і урбаністики вже готовий приймати ваші роботи.

Житлова й комерційна архітектура, громадські та культурно-соціальні об’єкти, реновація й реконструкція історичних пам’яток, ландшафтна та архітектура змішаного типу, інновації в будівництві, а також архітектурне освітлення – обирайте категорію, яка найближча до душі. А ще краще – спробуйте свої сили у різних галузях. Якщо ж відчуваєте силу створити «Проект року» – подавайте свою роботу у однойменну номінацію.

Не сумнівайтесь в своєму таланті, випробовуйте долю, адже успіх усміхається сміливим! Interior Fabrics вірить в вас й пам’ятайте – ми завжди готові підтримати й допомогти у реалізації ваших найгеніальніших ідей.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.