Українські дослідники про секрети італійських виставок

НОВИНИ

Українські дослідники про секрети італійських виставок

 

Весна – період оновлення, коли все прокидається від зимового сну. Та мова не лише про природу. В людей також з’являється бажання діяти, творити та креативити саме навесні.

Мабуть тому по всьому світу стало доброю традицією проводити презентації нових тенденцій саме у весняний час. Дизайн-тижні, фестивалі, ярмарки, виставки, Мілан, Стокгольм, Київ – вибір атракцій шалений, головне всюди встигнути.

Та Interior Fabrics уважно слідкує за всіма подіями. Наш Олександр Івашковський, керівник південно-східного регіону, якраз нещодавно повернувся з Італії й поділився з нами своїми враженнями від країни, в якій створюють найкращі в світі тканини вже протягом багатьох століть.

«Це був мій перший візит до Італії. Очікувань було багато. Знав напевне, що емоцій не бракуватиме. Як туристу хотілось побачити якомога більше відомих місць, скуштувати справжню італійську кухню, посмакувати вином. Та найбільше я прагнув побачити те, як італійці створюють текстиль світового рівня, розвідати всі їхні секрети.

Протягом декількох днів побачив дуже багато. Та, мабуть через професійний інтерес, найбільше вразила текстильна виставка. Вона не така як усі інші, на яких я бував раніше. Вона без пафосу. Сотні експонатів було представлено доволі скромно, стримано, але з неповторним італійським смаком.

Італійці показали, що вони справді цікавляться потребами сучасного споживача. Кожен їхніх крок, кожна тканина є результатом ґрунтовного аналізу ринкового попиту. Аби задовольнити усі побажання своїх покупців, італійці готові створювати унікальні в своєму роді речі.

Яскравим прикладом стала презентація альтернативи мегапопулярної й досі нічим незамінної тканини ALCANTARA. Це мікрофібра, яка завдяки інноваційним японським технологіям є максимально схожою на оригінальний виворіт шкіри. Бездоганні характеристики зносостійкості та витривалості, неабияка міцність й привабливість, а головне майже вдвічі нижча ціна – ця тканина вже спокушає виробників BMW та Mercedes.

Ще одним технологічним відкриттям став друк на натуральному текстилі. Скажу вам по-правді – виглядає це приголомшливо. Тканина стає об’ємною та домашньою. Тепер натуральні тканини можуть похизуватись не лише своєю неймовірною тактильністю, а ще й вражаючим виглядом.

Щодо тенденцій – переважають однотони. Хоча й надалі залишаються доволі поширеними дрібні орнаменти в стилі falso unità, що з італійської означає – підроблена єдність.

Ця поїздка – це був незабутній досвід, який подарував нові знання, знайомства та емоції. Взагалі Італія  – це особлива атмосфера, яка спонукає робити речі якісно, красиво та без зайвого поспіху». 

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.