Все і зразу в стилі ф’южин

ТЕКСТИЛЬ У ІНТЕР'ЄРІ

Все і зразу в стилі ф’южин

 

Стиль ф’южин є «хуліганом» у середовищі стриманих і виважений інтер’єрних напрямків. У перекладі з англійської «fusion» означає поєднання найрізноманітніших напрямів воєдино. Метал і пластик, настрій джунглів і урбаністика, вінтаж та розкіш – це ще далеко не весь перелік можливих комбінацій. Та цей стиль не такий простий, як може здатись на перший погляд. Давайте заглибимось у деталі.

1. Гармонія непоєднуваного

Найскладнішим завданням при створені інтер’єру в стилі ф’южин – це гармонійно і зі смаком поєднати абсолютно різні речі. Пластикові стільці і старовинний стіл, класичні гардини і модернові меблі – треба бути дуже обережним аби  ф’южин не перетворився в кітч.

Та з іншого боку цей напрям відкриває перед дизайнером найширші можливості. Є повна свобода у виборі кольорів та відтінків, матеріалів та декору. Можна використовувати абсолютно все, чого душа бажає. Але, звісно ж, це все вміло поєднати і не перестаратись.

2. Вираженість

Спокійні, пастельні кольори уступають місце яскравості і драйву. Забудьте про бежевий чи сірий. Бірюза, фіолет, пурпурний, золотий та глибокий зелений – обирайте більш харизматичні барви. А щоб меблі «потрапили» у той самий відтінок, який ви собі задумати, варто звернути увагу на колекцію мікрофібри SABBIA. Із вибором у 72 кольори ви точно знайдете бажану тканину.

3. Фактури

Стиль ф’южин обожнює все справжнє й не терпить глянцевого й пафосного. Натуральний камінь, натуральна шкіра, натуральні тканини – ви, мабуть, зрозуміли, який спільний знаменник у цьому переліку. З каменем не допоможемо, а от підібрати шкіру та текстиль точно зможемо.

Рельєфна однотонна оббивка NCLEAN, заквітчані шторні тканини GABRIEL, ароматна шкіра BARBARESCO та PROSECCO – це не просто перелік колекцій, це шанс додати простору особливого настрою.

4. Анімалізм

Тваринні мотиви і ф’южин – це найкращі друзі. Можливо через те, що цей стиль народився на тропічних Філіппінах, можливо через любов творців до джунглів, але анімалізм у ф’южині дуже вітається.

Це може бути справжня шкура, яка розстелилась на підлозі, картина зі зграєю левів або ж звичайне крісло, огорнуте у леопардову MALI. Вибір за вами, але пам’ятайте – африканська савана і стиль ф’южин створені один для одного.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.