Всеукраїнська зустріч-семінар архітекторів та дизайнерів в Закарпатті

НОВИНИ

Всеукраїнська зустріч-семінар архітекторів та дизайнерів в Закарпатті

Цього тижня у м. Ужгороді відбулась виїзна зустріч архітекторів та дизайнерів, організована нашими друзями. Подія охопила учасників зі Львова, Чернівців, Вінниці, Одеси, Києва, Харкова та Дніпропетровська. На зустрічі митці презентували власні роботи, розповідали про надбання та плани на майбутнє. Було дуже натхненно та цікаво!

Сьогодні, в епоху конкуренції, творчих пошуків та динаміки, лише справді цікаві роботи спроможні виділятись та задавати головний тон, бути трендом. Безумовно, гарні інтер’єри та об’єкти потребують крім класної задумки ще й професійної реалізації. Саме тут дуже актуальними стають італійські багатофункціональні матеріали, які ми пропонуємо нашим клієнтам. 

Головний висновок: мода на красиві сучасні дизайни набирає обертів. Те , що ще донедавна було епізодичним надбанням окремих бюро та замовників , сьогодні стає трендом. Нас тішить те, що наша країна стабільно та поступово адаптується до світових вимог дизайну, пишаємось розвитком нашого українського стилю та дизайну. Гордимося, що наша компанія бере участь у цьому процесі.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.