Всеукраїнський конкурс ТОП-100 текстильних декораторів

ТЕКСТИЛЬ У ІНТЕР'ЄРІ

Всеукраїнський конкурс ТОП-100 текстильних декораторів
Бувши партнерами Всеукраїнського конкурсу ТОП-100 текстильних декораторів, компанія ІФ заснувала приз кращому проекту в номінації "Текстиль в класичному інтер'єрі".
 
 
 
Для нас класика - це не про минуле, а про сьогодні.
 
Оцінюючи роботи конкурсу, ми спиралися на те, що є цінним для нас самих - інновації, сучасний погляд, і найважливіше - емоції, які дарує інтер'єр. Безумовним переможцем, який зумів максимально розкрити критерій чуттєвості, стала робота салону Ганни Краморенко "Муар", проект FRENCH CHARM.
 
 
Штори виглядають кокетливо, нагадуючи наряд витонченої француженки. Весь інтер'єр обволікає ніжність, шарм і вишуканість. Ганна: «Я за освітою інженер-будівельник, а в душі - художник !! Ця професія належати до розряду творчих. І в той час, коли мої колеги будують житлові будинки, промислові будівлі, автомобільні та залізні дороги, мости, контролюють будівельні роботи, монтаж конструкцій, стежать за якістю матеріалів, що поставляються і розраховують кошторис, я ЦІ знання і навички застосовую в кожному текстильному проекті студії «МУАР».
 
 
Ми працюємо з італійським текстилем і звикли до вибухів емоцій, які може викликати дизайн, стиль і справжня якість. Саме тому робота Муар підкорила наші серця. Сподіваємося, що і ви поділяєте наші почуття!

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.