ХІТ ПРОДАЖІВ - матовий однотонний тюль SARI

КАТАЛОГИ

ХІТ ПРОДАЖІВ - матовий однотонний тюль SARI

SARI
Склад: 100% поліестер
Ширина: 300 см
Вага: 30 г/м²
Колірна гама: 36 тонів

Перше, що асоціюється з сарі – велич справжньої жіночності та водночас скромності, поєднання краси і грації. Цю атмосферу намагалися передати дизайнери, створюючи однойменну колекцію тюлевих тканин. Подібно до тканин, з яких виготовляють сарі, тюль SARI легкий і витончений. За типом це прозора однотонна тюлева тканина, що нагадує органзу, але більш м'яка і матова, з ледве помітним фактурним ефектом "дощику". За досить короткий час на ринку колекція вже встигла сподобатися і стати хітом продажів.

У складі тюлю SARI 100% поліестерове волокно і це дає ряд переваг: тканина довговічна, світлостійка, після прання не втрачає своєї первинної форми, антистатична, не збирає пилу і краще органзи пропускає повітря. Завдяки спеціальній текстурі синтетична тканина на дотик як натуральна, а невиразний фактурний малюнок надає тюлю благородну матовість, необхідну для м'якого розсіювання світла. Основні естетичні особливості тюлю SARI - його легкість і пластичність, а також оригінальне колірне рішення, побудоване на біло-бежевих і сіро-димчастих градаціях з акцентом рудо-червоних і глибоких синіх тонів. Вони додадуть свіжості і вишуканості до будь-якого інтер'єру, навіть у похмурий, сумний день.

Декоратори люблять тюль SARI за зручність в роботі: він легкий, м'який, не мнеться і добре драпірується. У пріоритеті також велика ширина тканини (тобто довжина виробу), яка збільшує можливості використання. Прозорий тюль легко і невимушено підійде для готового інтер’єру, де вже розставлені акценти. Це простий спосіб перевтілити приміщення: світлі тони його візуально розширять, соковиті - внесуть експресію і настрій.


Сьогодні в тренді - максимально простий тюль у вигляді прямих завіс (екостиль). Матовий однотонний SARI світлих відтінків найкраще виглядатиме в класичних інтер’єрах. У модерні або провансі він вигідно підкреслить штору у візерунок і на рівних позмагається з нею в етніці. Але найголовніше - ця тканина стане в нагоді в еклектиці або невиразному стильовому напрямку.

Ну що? Спробуйте стриматись і не піддатися чарам східної спокусниці SARI!

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.