Як створити стильний інтер’єр, вклавши мінімум коштів?

ТЕКСТИЛЬ У ІНТЕР'ЄРІ

Як створити стильний інтер’єр, вклавши мінімум коштів?

 

Як сказала дизайнер Ольга Терефеєва «Creativity meets reality - кожна ідея впирається в обмеження, які ми не можемо ігнорувати.» До таких обмежень можна віднести час, простір і, на жаль, бюджет. Перед кожним дизайнером, декоратором чи звичайним власником інтер’єру постає запитання: Як же, все таки, обійти ці обмеження? Як втілити в реальність всі ті сотні трендових рішень й не розоритись?

Хочеш чи не хочеш, але всі-всі стильні новинки в один простір не помістиш, а навіть якщо й вдасться це зробити – це швидше буде кітч, аніж тренд. Та не варто засмучуватись. Ми підготували добірку, на наш погляд, вдалих рішень, які візуально допоможуть зробити простір більш стильним та багатим, витративши мінімум коштів.

1. Арт-об’єкти

На питання як додати інтер’єру розкоші і не розоритись відповідь проста – зробити акцент на мистецтві. Що найцікавіше, для реалізації цього пункту вам не обов’язково йти в картинну галерею й витрачати шалені кошти. Знадобляться лиш пензель, фарби, полотно, трішки фантазії і натхнення.

Якщо ж не хочете експериментувати самі – довірте це завдання текстилю. Оберіть яскравий патерн, виразну геометрію або ж просто тканину з масштабним візерунком й натягніть її на раму – й за мить ви отримаєте стильне текстильне пано. Для реалізації цієї затії чудово підійдуть тканини з колекції  PARAMETRIC, KONGO, NEPAL, PATCHWORK і, звісно ж, GOYA.

Маленька порада: не розпорошуйтесь на декілька невеликих арт-об’єктів. Хай це краще буде одна, але яскрава картина, яка одразу сконцентрує на собі увагу.

2. Додайте простору повітря

Вітальня, спальня, ресторан, хол чи кафе – немає значення над яким приміщенням ви працюєте. Будь-який інтер’єр виглядатиме тьмяно й нецікаво, якщо він буде перенасичений меблями чи декором.

Позбавтесь від нефунціональних речей й зайвих дрібниць, приховайте те, що не використовуватиметься щодня, і найголовніше – зонуйте простір. Правильному зонуванню під силу звільнити приміщення від візуального хаосу.

Аби поділити кімнату на функціональні зони можна використати текстильну ширму або завісу. Цупкі жакарди AMALFI, PIAZZA DI SPAGNA або ж MANHATTAN чудово впораються з цим завданням. На додаток до практичної функції, ці тканини додадуть особливого шарму інтер’єру й стануть його яскравою родзинкою.

3. Природні кольори та матеріали

Найкращий дизайнер та архітектор це, безперечно, природа. Використання барв «натуральної гами», дерева чи каменю завжди примножуватиме розкіш приміщення. Головне, пам’ятайте, що палітра природних кольорів це не лише градація від молочного до коричневого. Так, вони є хорошою основою, але з їхньою кількістю треба бути особливо обачним. Про те, як правильно себе поводити з бежевими тонами і чи варто їх повністю викреслити з наших інтер’єрів читайте детальніше у нашій статті.

4. Патерни

Ніщо так добре не впорядковує простір як грамотно підібрані орнаменти. Це можуть бути текстильні шпалери у масштабні кубики, штори з цікавою геометрією, диван чи крісло у виразну решітку. Варіантів безліч. Головне не все й одразу. Щоб матеріалізувати ідеї, які перелічені вище в нагоді стануть тривимірні ромби SALSA, фантазійний калейдоскоп TRIGON, піксельна гусяча лапка CONDOTTI й, звісно ж, об’ємна решітка VILLA BORGHESE.

Експериментуйте, трансформуйте простори та, головне, ніколи не зупиняйтесь на досягнутому, а Interior Fabrics у цьому вам всіма силами допомагатиме.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.